promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Átverte a nézőket a TV2, vérlázító amit főműsoridőben műveltek, teljesen hülyének nézett mindenkit a csatorna
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A TV2 megint átverte a saját nézőit.

Előfordul, hogy egy tévécsatornának az utolsó pillanatban kell megváltoztatnia a műsorát; ilyenkor már nincs mód arra, hogy időben tájékoztassák a nézőket a módosításról. Mind az RTL, mind a TV2 csinált már ilyen váratlan, azonnali műsorváltozásokat, de sajnos többször előfordult már az is, hogy az ország legnagyobb kereskedelmi csatornái teljesen hülyének nézték a nézőket.

A napokban ismét átverték a nézőket - ezúttal a TV2 volt a ludas, és oly módon tévesztették meg az embereket, ahogy korábban már többször is megtették. A TV2 nagyon sokat szokott mókolni a Szerencsekerék körül - nem elég, hogy korábban többször is kevésbé ismert közszereplőket juttattak be soron kívül civil játékosként a stúdióba, gyakran adtak le úgy ismétléseket, hogy közben azt kommunikálták, hogy teljesen új adásokat sugároztak.

A TV2 korábban sokszor adott le ismétléseket, olyan korábbi adásokat, amik szerintük elég régen voltak már ahhoz, hogy a nézők elfelejtették őket, ezért nyugodt szívvel leadhatták őket ismét, hogy ezáltal is jobban kitolhassák azt az időt, amíg a Szerencsekerék képernyőn tudott maradni, és így tudták lenyúlni a nézettséget más csatornáktól - elsősorban legfőbb konkurensüktől, az RTL-től.

Csakhogy hiába nézi hülyének a saját nézőit a TV2, egyáltalán nem azok, és sokan egyből kiszúrják, ha egy olyan részt adnak le a tévében, amit korábban már láttak. Viszont a TV2 igyekszik ezt elrejteni, és amikor a közösségi oldalukra, illetve a TV2 Playre kiteszik a visszanézhető adást, ott is úgy tüntetik fel, mintha egy vadonatúj adás ment volna le a tévében.

A héten éppen Gergely Róbert volt az egyik sztárjátékos, amit a TV2 a Szerencsekerék 5. évad 29. részeként adott le, csakhogy tavaly augusztusban ez az adás már lement; az énekes akkor nyilatkozta ezt Kasza Tibiről a Ripost-nak:

„Úgy mentem oda, hogy nem ismertem korábban ezt a játékot. Volt bennem kíváncsiság és egy kis szorongás is, hogy ki tudok-e egyáltalán találni valamit, reméltem, nem kapok egyest. A műsorvezető, Kasza Tibi igazi showman, azonnal oldott hangulatot teremtett, és a hölgy játéktársaim is kellemes társaságot nyújtottak, el kell ismernem, ügyesebbek is voltak nálam”


A felháborodott nézők a műsor közösségi oldalán tudatták a TV2-vel, hogy nem sikerült átverni őket, és nem nagyon szimpatizálnak azzal, hogy a csatorna ismétléseket ad le, mikor elvileg le vannak forgatva az új adások.

„Elég volna az ismétlésből, ismétlés ismétlése”

„Tavaly augusztusi adás ismétlése! Bravó!”

„Legalább írnak ki, hogy ismétlés!”

„Ez már ismétlés, igazán vége lehetne!”

„Palira vesznek mindenkit!! Mást nem tudnak csak ismételni!!”

„Még egyszer is sok ezt nézni, hát még állandó ismétlések....... Kaszából egyszer is nagyon sok, jó lenne ha már kivonnák őt a forgalomból......”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás