promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lebukott a TV2: pokoli kiakadást okozott a Szerencsekerék, veszélyben Kasza Tibi műsora?
Borítókép:  tv2play.hu (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kezd nagyon elegük lenni a nézőknek a TV2-ből és a Szerencsekerékből.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján egy rendkívül jó döntésnek bizonyult, hogy a TV2 hosszú idő után visszahozta a Szerencsekerék című klasszikus vetélkedőt, ráadásul Kasza Tibivel, hiszen a műsort rengetegen nézik, hamar a közönség kedvence lett az izgalmas feladványoknak, a sztárvendégeknek és a remek poénoknak köszönhetően. Az utóbbi hetekben is mondhatni könnyedén uralja az idősávját a Szerencsekerék, de mostanában egyre több a panasz.

A nézőknek feltűnt, hogy sokszor a civil játékosok helyett a TV2 a „saját embereit” szerepelteti a Szerencsekerékben, vagyis olyan személyeket, akik szerepeltek már korábban a csatorna valamelyik produkciójában, és ezért inkább közszereplőként lehet tekinteni rájuk – ez pedig egész nagy felháborodást keltett a kommentek alapján, de van valami, ami még ennél is jobban kiakasztja az embereket.

A visszajelzések alapján nagyon elegük van a nézőknek abból, hogy a Szerencsekerék már szinte több ismétlést ad, mint új részt.

A Sorozatwiki is megírta, hogy múlt héten például a Szerencsekerék 5 epizódjából 3 ismétlés volt, ez pedig valóban elég furcsa, hiszen azt hinné az ember, hogy ha új évaddal jelentkezik egy műsor, az azt jelenti, hogy friss részekre számíthatnak a nézők. Sokan csak találgatni tudnak, hogy miért lehet ez, de a portál most megadhatta a lehetséges választ, és ezzel le is buktathatta a TV2-t: valószínűleg azért csinálja ezt a csatorna, mert el akarja nyújtani a műsor aktuális, 4. évadját – ráadásul még az ismétlések is verik az RTL-féle Tippelj és vidd el!-t, szóval beválik a dolog.

A Szerencsekereket annyira szeretik az emberek, hogy még az ismétléseket is rengetegen nézik, szóval nem kell aggódniuk a rajongóknak, Kasza Tibi műsora továbbra is a TV2 egyik ékköve. Az viszont más kérdés, hogy vajon mennyi ideig lesznek még türelemmel a nézők, hiszen egy idő után valószínűleg nem csupán a kommentszekció fogja tükrözni a közönség egyre növekvő frusztrációját, hanem a nézettségi adatok is.

Itt van egy részlet a Szerencsekerék tegnap esti adásából, ami ismerős lehet a nézőknek, hiszen tavaly áprilisban is levetítette a TV2 ezt a részt – ettől függetlenül érdemes megnézni, ugyanis Horváth Éva árul el benne érdekes dolgokat:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás