promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A TV2 átverte a nézőket, megint belehazudtak az ország arcába
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A TV2 simán a nézők arcába hazudott.

Most már nem egy-két alkalomról, hanem rendszeres átverésről beszélhetünk, ugyanis a TV2 folyamatosan belehazudik a Szerencsekerék nézőinek arcába, mikor azt mondja, hogy civil játékosok küzdenek meg egy sztárjátékossal. A műsorban nem egyszer szúrtuk ki, hogy a csatorna jól fizetett castingosai álcivileket, saját embereiket küldték be a stúdióba.

Volt már példa arra, hogy az egyik online riporterüket mutatták be civilként, aztán az Exatlon Hungary egyik jól ismert Bajnokát válogatták be, mint "civil" játékost - nem mellesleg ez a bizonyos sportolót sokszor hívják premier előtti vetítésekre a többi hírességgel együtt. Aztán A Konyhafőnök korábbi évadának győztese játszott civilként, majd legutóbb a Sztárban sztár leszek egyik versenyzője állt ott a sztárjátékos oldalán.

Most ugyanezt láthattuk a hétfői adásban.

A fülsértően sikoltozó Balogh Krisztofer a Sztárban sztár leszek 2. évadának élő adásaiban énekelt, amíg az 5. adásban ki nem esett.


Persze a műsorba civilek jelentkezését várják, de onnantól, hogy a TV2 egyik kiemelt showműsorának élő adásaiban láthattuk több héten keresztül, már nem számít civilnek, hiszen a fél ország ismeri őt. Lehet a csatorna úgy gondolta, hogy másfél évvel az említett műsor után már elég sok idő telt el ahhoz, hogy Krisztofer kikopjon a nézők emlékezetéből.

Az viszont igen kellemetlen, hogy a TV2 ennyire hülyének nézi a saját nézőit, és azt merik mondani nekik, hogy civil játékosok játszanak a Szerencsekerék-ben, miközben a saját, beépített embereik elveszik a lehetőséget az igazi átlagemberektől.


Persze nem csak ebben sumákol a csatorna a műsorral kapcsolatban: már hetek óta tart az a mániájuk, hogy 2-3 friss adás után leadnak több ismétlést is. Az előző héten kettő friss adásra jutott három ismétlés, és most is úgy tűnik, hogy korábbi részeket lesznek kénytelen újranézni a nézők.

A szerda esti Szerencsekerék-ben ismét Erdélyi Mónika játékát fogjuk látni, aki 2022 áprilisában pénz nélkül, de tárgynyereményekkel távozott a stúdióból. Alább láthatjátok az egykori műsorvezető fődíjjátékát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás