promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ekkora baj van a Szerencsekerék körül? Óriási pánihelyzet uralkodhat Kasza Tibiéknél
Borítókép:  TV2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Óriási slamasztikában lehet a Szerencsekerék, ha már ide jutott a TV2.

A Szerencsekerék nézői észrevehették már, hogy az elmúlt hetekben sokszor ismétléseket adnak az ország legpörgősebb showjából, de a TV2 tagadja, hogy mindez azért tenné, mert nincs elég friss adásuk.

„A TV2 programstratégiájának köszönhetően a Szerencsekerék sikere az elmúlt két évben töretlen, az évadok megkülönböztetésének ebben a műfajban nincs igazán jelentősége, leginkább gyártási szempontból fontos. Eddig is előfordult, hogy korábbi epizódokat sugároztunk az új részek mellett, a kutatási osztályunk folyamatosan figyeli és a programigazgatóval közösen mérlegeli, hogy melyik ismert ember adása kerüljön újra képernyőre”

- nyilatkozta a Promotions-nek a TV2 Sajtóosztálya, ugyanakkor azt is elárulták, hogy már előkészítés alatt állnak a produkció további évadai is.

Viszont egyes nézők számára már egyre frusztrálóbb, hogy lassan több ismétlést adnak egy héten, mint új adást. Ezen a héten már szerdán is a 2. évad egyik részét sugározták, mégpedig azt, amiben Curtis játszott Kasza Tibivel és Sydney van den Bosch-sal.

A csütörtöki beharangozó szerint pedig most a 2. évad 10. részét láthatják a nézők, amiben Szujó Zoltán volt a sztárjátékos. Ez volt az az adás, amiben egy poloska szállta meg a szerencsekereket.

Akik emlékeznek még a 2022. április 22-ei adásra, Szujó nem jutott be a fődíjjátékba, de három tárgynyereményt is elvitt a stúdióból: egy robotfűnyírót, egy sütőt, és egy mountain bike-ot. Itt mesélte el azt is, amikor Forma-1-es versenyzőkkel együtt ment vécére.


De mi lehet a valódi oka annak, hogy a TV2 folyamatosan ismétléseket ad a Szerencsekerék-ből? A legvalószínűbb magyarázat erre az lehet, hogy nincs is annyi jelentkező már, mint ahogy állítják, ezért nem is tudtak olyan sok friss adást felvenni a 4. évadhoz.

Ez mindjárt megmagyarázná azt is, hogy miért jelenik meg olyan sokszor egy-egy harmadrangú TV2-es arc, mint civil játékos, hiszen ha nincs elég civil jelentkező, akkor a saját dolgozóikkal, illetve kevésbé ismert felfedezettjeikkel töltik meg a stúdiót.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás