promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi lesz így Balázsék műsorával? A hallgatók máris ítéletet mondtak a Vadon Jani helyére érkező Ráskó Eszterről
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elég megosztóak a vélemények az új csapat dinamikájával kapcsolatban.

A hallgatók hosszú éveken át megszokhatták a Rádió1 reggeli műsorában a Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri, Vadon Jani műsorvezető triót, ám utóbbi tavaly decemberben tett váratlan bejelentése után teljesen felborult a megszokott csapat.

Vadon Jani bejelentését, miszerint otthagyja a műsort, tavaly decemberben érkezett, Balázsék szomorúan bár, de tudomásul vették kollégájuk és végül világraszóló bulival búcsúztatták el őt, melyről alábbi cikkünkben számoltunk be részletesen:

A műsorvezető decemberi távozása után az volt a legnagyobb kérdés, hogy vajon ki válthatja őt az állandó műsorvezetői székben. Balázsék a végső döntés előtt sok vendégművészt kipróbáltak, mint például Kovácsovics Fruzsinát, Ábel Anitát vagy Puskás Petit, az új csapattag megválasztását azonban végül a hallgatókra bízták.

A szavazás végül február 8-án zárult le, majd másnap reggel Balázsék be is jelentették, hogy ki lesz az a bizonyos harmadik. Fekete Pákó és Alekosz természetesen megvezetésnek szánt bejelentése után pedig végül kiderült, hogy az ismert humorista, Ráskó Eszter csatlakozhat majd Balázsékhoz harmadik tagként.

Erről a Rádió 1 Facebook-oldalán a következőképpen számoltak be nemrégiben:

Drága Hallgatók! Izgalmas, fordulatokkal teli januáron vagyunk túl. Az elmúlt egy hónapban nyolc, már kipróbált, és zsenális műsorvezető jelölt mutatkozott be a Balázsék című műsorban. Jóllehet bármelyikőjük tökéletesen alkalmas lenne harmadik tagnak, csak egy embert választhattunk. Bár a Ti szavatok döntött, ez a döntés tökéletes összhangban van a mi választásunkkal is, ezért köszöntsétek nagy tapssal a győztest, a Balázsék reggeli műsorának új, harmadik tagját, a fergeteges energiájú és humorú: Ráskó Esztert

Ráskó Eszter tehát már majdnem két hete szórakoztatja a hallgatókat a reggeli műsorban, így az embereknek már volt elég idejük eldönteni mennyire tetszik nekik ez az új felállás. Az egyik több mint 50 ezer tagot számláló zárt Facebook-csoportban pedig a minap fel is tették a kérdést, hogy kinek mennyire jön be eddig az új csapat.

Nos a kommentekből ítélve a vélemények igencsak eltérőek. Akadnak olyanok, akik visszasírják a régi hármas, de jó számmal vannak olyanok is, akiknek nagyon bejön az új műsorvezetőnő stílusa.

Először is nézzük a pozitív véleményeket:

Sokkal jobb lett, semmilyen reccsenés nincsen. Jani jó volt, de ő tipikusan az az ember ötven x évesen is aki nem tudja mikor hogyan es mit lehet mondani. 

Eszter szerintem intelligens, jó a humora. Tudja mikor kell megszólalni és mikor kell a fiúknak teret adni. Nekem ő nagyon szimpatikus, érdekes.

Én Janit nem szerettem. Nekem most lett a jó, de ez szerintem ízlések és pofonok

 - írták az elégedett hallgatók, ám nem mindenki volt ezen a véleményen.

Nézzük is mit írtak az elégedetlenkedők:

Én teljesen kifeszültem ,mikor megtudtam, hogy őt rakják be. Azóta sem győzött meg. Borzalmas.

Tájékozott, intelligens, de e számomra egyáltalán nem volt soha vicces, a Comedyt is mindig elkapcsoltam. Rádióba pedig abszolút nem való a hangja. Semmi dinamika, semmi élet benne.

Katasztrófa lett

- írták többek között a nem annyira elégedett kommentelők.

A vélemények tehát meglehetősen eltérők, Ráskó Eszter azonban maguk a hallgatók szavazták meg harmadik tagnak így vélhetően hosszú távon megállja majd a helyét Balázs és Feri mellett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás