promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vége Sebestyén Balázs és Alekosz jó viszonyának? Kegyetlen tréfát űzött a rádiós az exvillalkóval a rádióban
Borítókép:  Facebook/Rádió1
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Alekosz köszönt be reggel a rádióba, később kiderült, hogy csak egy átverésről van szó.

Hosszú hetek után végre kiderült, hogy ki az, aki átveszi Vadon Jani helyét a Rádió1 Balázsék című műsorában. A tévés személyiség ugyanis tavaly osztotta meg élő adásban mindenkivel, hogy ő már nem szeretne tovább rádiózni, lezár egy nagyon fontos szakaszt az életében. Így pedig Sebestyén Balázs és Rákóczi Ferenc ketten maradtak. Az elmúlt hetekben azonban szorgalmasak keresték Jani utódját, a befutót azonban a hallgatók dönthették el. 

A szavazás a tegnapi nappal zárult le, ma reggel pedig bejelentették, hogy ki lesz az a bizonyos harmadik. A hallgatók azonban igencsak meglepődhettek, Balázsék ugyanis kétszer is átvertek mindenkit. Először Fekete Pákó jelentkezett be, sokáig azt lehetett hinni, hogy ő lesz az új műsorvezető. Végül fény derült arra, hogy mindez csak egy vicc. 

Másodjára pedig már teljesen komolynak hangzott a dolog, úgy tűnt, hogy akkor tényleg megérkezett az az ember, akire a legtöbben szavaztak a rádió honlapján. A második megdöbbenés azonban ekkora érhetett mindenkit, ugyanis Alekosz köszönt be. 

A nép ítélete következik most. Harmadik műsorvezetőtársunk érkezik

- kezdte Rákóczi Feri, majd Alekosz jelentkezett be azzal, hogy "szteroidos jó reggelt kívánok".

Ekkor már tényleg biztosnak tűnt a dolog, sokan alig hihettek a fülöknek, hogy tényleg a ValóVilág egykori győztese zsebelte be ezennel is az első helyet. De kiderült, hogy egy újabb átverés következett. Sokan azt hihették talán, hogy Alekoszt is átverte Sebestyén Balázs és úgy hívta be a műsorba, hogy tényleg azt mondta neki, hogy ő lesz a Rádió1 új arca. Bebizonyosodott, hogy erről nem volt szó, a görög médiaszemélyiség is bent volt a viccben.

Aztán végre az is kiderült, hogy valójában kit szavaztak meg a nézők, a győztes Ráskó Eszter lett. 

Drága Hallgatók! Izgalmas, fordulatokkal teli januáron vagyunk túl. Az elmúlt egy hónapban nyolc, már kipróbált, és zsenális műsorvezető jelölt mutatkozott be a Balázsék című műsorban. Jóllehet bármelyikőjük tökéletesen alkalmas lenne harmadik tagnak, csak egy embert választhattunk. Bár a Ti szavatok döntött, ez a döntés tökéletes összhangban van a mi választásunkkal is, ezért köszöntsétek nagy tapssal a győztest, a Balázsék reggeli műsorának új, harmadik tagját, a fergeteges energiájú és humorú: Ráskó Esztert

- olvasható a Rádió1 Facebook-bejegyzésében. 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás