promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi nem hallgat többet a családjáról és mindent kikotyogott: elmondta mi zajlott a négy fal között, innen volt bátorsága a válóper megkezdéséhez
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi egyre megfontoltabb, ha a magánéletéről van szó.

Tavaly nyár óta nem telik el úgy nap, hogy Tóth Gabiról ne jelenne meg valamilyen hír. Nem csoda, mivel Krausz Gáborral való válása mennykőcsapásként érte a rajongókat és az ellendrukkereket egyaránt, az addig gondosan építgetett idilli képről (bár meglehet korábban is töredezni látszott), nem sokan gondolták volna, hogy egy pillanat alatt darabokra törik. 

Egy véget érő házasság még nem a világvége, főleg nem ma, mikor olyan sok boldogan induló frigy végződik végül válással, de Tóth Gabi esete akkor is más, mivel minden valószínűség szerint ma ő Magyarország legismertebb énekesnője.

A dolog pedig csak akkor vett igazán vad fordulatot, mikor Tóth Gabi bejelentette, hogy ebben a nehéz időszakban hirtelen rátalált az új szerelem Papp Máté Bence, a Fricska táncegyüttes frontemberének személyében, akivel korábban és azóta is sokszor dolgozott már együtt Gabi.

Ez azonban rögtön megágyazott a rosszindulatú pletykáknak, miszerint itt valamilyen félrelépésről van szó, amit Krausz Gábor egyik meggondolatlanul megfogalmazott bejegyzése is csak tetézett.

Azóta már elképesztő mennyiségű víz folyt le a Dunán, és rengeteg korábban fontosnak vélt momentum veszett a feledés jótékony homályába. Időközben Krausz Gábor is új párra talált, de ezt úgyis tudja lényegében mindenki.

A történet egyik legfontosabb eleme, hogy a résztvevők sokáig a hallgatás mellett döntöttek, és csak nagyon szűkszavúan nyilatkoztak arról a széles nyilvánosságnak, hogy mi történt a házasság utolsó stádiumában. Ez utólag talán rossz döntésnek bizonyult, mert kéretlen találgatásoknak adott alapot, Tóth Gabi azóta többízben is próbálta tisztázni a helyzetet.

Először egy maratoni hosszúságú Facebook bejegyzésben, majd egy TV2-s riportban, végül az elhíresült Mandiner interjúban.

Tóth Gabi nemrég a Hatvani Polgári Szalon vendége volt, ám a beszélgetés ezúttal nem az elmúlt szűk egy év botrányairól szólt, hanem Gabi általános pályájáról, amiből még könnyebben megérthetjük, hogy végül mi vezethetett a válásig. Gabi nagy örömmel és büszkeséggel mesélt a gyerekkoráról, és arról, hogy a sztárstátusz ellenére ő mindig megmaradt egy földhözragadt, közvetlen embernek, aki szeret elbeszélgetni a piacon az eladóval - és amióta a közösségi média megnehezíti az emberek életét, azóta ennek az értéke még inkább felértékelődött benne.

A beszélgetés során szóba jön, hogy jó lett volna tudatosabban belevágni a zenei karrierbe, akkor talán az élete is egészen más irányt vett volna. Nem kellett volna annyira sietni, rohanni előre (itt Gabi valószínűleg arra utal, hogy máig nincs érettségije, ami rendszeres támadási felület a károgóknak).

Gabi fontosnak tartotta kiemelni, hogy nem áldozat, és talán ez a legdirektebb utalás arra, hogy a Krausz Gáborral való szétválás nem volt könnyű ugyan, de ő minden erejét összeszedve felállt, és most - a bulvárlapok támadásaival együtt is - boldogabb életet él Papp Máté Bence oldalán, mint korábban bármikor, és rengeteg közös tervük is van (erről Gabi már korábban is beszélt).

Ahhoz azonban, hogy Gabi meghozzon egy ilyen nehéz és kemény döntést, mint amit tavaly Krausz Gáborral megtettek (és amiről ma a legtöbb követő számára biztosan kiderült, hogy az egyetlen jó döntés volt, hiszen most mindketten boldogok az új párjukkal), ahhoz elsősorban mégiscsak arra volt szükség, hogy Gabi jó alapokat hozzon otthonról, s talán nem is véletlen, hogy erről olyan sok szó esik.

Hiszen ha nem ebben a miliőben nevelkedett volna, talán nem lett volna mersze a váláshoz, az ő családjában azonban egyszerre ötvöződik a szabadszelleműség és a hagyományőrzés, ahogy ez a beszélgetésből is kiderül. A teljes felvételt itt tudjátok megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás