promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi váratlan helyről kapott véleményt, ismert énekesnő teregette ki Gabiról amit eddig csak sejtettünk
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mindenkinek mindenről Tóth Gabi jut eszébe, de ez most más, egy régi barátja szólalt meg a Tóth Gabit övező médiabotrányokkal kapcsolatban. Meglepő, amit mondott.

 

Magyarország legnépszerűbb tinisztárjának indult, ám idővel tudatosan letért erről az útról, nem is csoda, hogy a tiszavirág memóriájú bulvár mára szinte teljesen el is feledkezett róla (a bulvárban nagyjából két év alatt tökéletesen el lehet felejteni bárkit).

Valószínűleg csak az elefántmemóriával megáldott lelkes bulvárfogyasztók emlékeznek Lolára, aki annak idején még Tóth Gabival kezdte a pályát, és rendkívül közel álltak egymáshoz, nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy igazi barátok voltak. A két nő azonban, ahogy a szakmai életében is más-más döntéseket hozott, úgy távolodott el egymástól szépen lassan, fokozatosan.

Tóth Gabinál nagyobb celebritás ma aligha létezik a magyar nyilvánosságban, minden hétre, minden napra jut valami vele kapcsolatos szaftos pletyka, az egész ország megpróbálta végig követni, hogyan alakul Krausz Gábor és Tóth Gabi kapcsolata a szakításuk kimondása után, ki kivel jön össze (Tóth Gabi ugye nagyon hamar beleszeretett a Fricska táncegyüttes frontemberébe, ami rosszmájú pletykák alapját képezte, Krausz Gábor pedig a Dancing with the Stars versenybéli partnerével, Mikes Annával melegedett össze a próbák alatt, bár ezt sokáig tagadták).

Lola ezzel szemben soha nem állt be se vadócnak, se az ország anyjának, ő egészen más utat választott, erről Lakatos Levente podcast adásában mesélt, akit mindig is nagy előszeretettel invitálta meg magához a különböző hírességeket, és a Farm VIP-beli szereplése óta még többen érkeznek a stúdiójába. HA elsőre nem ugrana be, hogy kiről is van szó, akkor segítünk:

Lola nagyon finoman fogalmazott, mikor arról beszélt, hogy ők ketten teljesen más személyiségek, annak ellenére, hogy sokáig barátok voltak - bár ma sincsenek rosszban, csak másmerre sodorta őket az élet.

„Ő mindig egy sokkal hangosabb, sokkal vehemensebb, sokkal bátrabb volt, mint én. Én sokkal többet gondolkodtam azon, hogy hogyan feleljek meg másoknak. Szerintem egészen 4-5 évvel ezelőttig, és lehet, hogy Gabinak is voltak, vagy vannak a mai napig ilyen érzései. De ha a Gabira gondolunk, akkor nem azt érezzük, hogy ő megfelelni próbál, hanem azt, hogy Gabi csinálja! És ez tényleg így van”

Lola azért sem lett egy lázadó típus, mert úgy érezte, nincs is mi ellen lázadjon, mivel kifejezetten szabadon nevelkedett - ennek ellnére nagyon sokáig próbált megfelelni mindenkinek, ami Tóth Gabira egyáltalán nem jellemző. A teljes adást itt tudjátok végighallgatni:

via Story

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás