promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi közszemlére tette, amit csak a Fricskás fiúnak szabadna látnia, nyilvánosan kipakolta méretes kebleit
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Fricska fiú testvére is ott volt, Gabi nem volt szégyellős.​

Tóth Gabi az elmúlt időben annyit szerepel a nyomtatott és online újságokban, hogy a művésznő vallott keresztény élete miatt akár is gondolhatnánk, hogy földi pályafutásának befejezése után a "magyar sajtómunkások védőszentje" címre pályázik a katolikus egyháztól - egy szó, mint száz,

Tóth Gabi élete úgy tűnik, szerfelett érdekli az embereket. Érdekes hát, - vagy éppen nem, ezt ki-ki döntse el maga - hogy a napokban kifejlesztettek egy Chrome böngészőhöz használható kiegészítést, egy úgynevezett Tóth Gabi-blockert, ami nem engedi böngészőnk számára megjeleníteni az énekesnővel kapcsolatos tartalmakat.

Ez a cikk nem ezeknek az embereknek készül, hiszem ők meg sem tudnák nyitni. Tóth Gabi élete során sok stílust kipróbált már: az mindenesetre látszik, hogy fontos kérdés számára az imidzs (ha nem lenne fontos, nem próbált volna ki ennyit). A karrierjét rockerként kezdő Gabi mostanában inkább a népi öltözködésből inspirálódó, de mégis kortárs szettekre cserélte, legújabb Instagramon a Fricska által közzétett fotójával azért mintha némileg visszanyúlna a kezdeti, inkább rockzenéből inspirálódó szettjeihez.

Na azért nem arról a klasszikus bőrgatyás, '80-as évekbeli heavy metal szerkókhoz van szerencsénk szegekkel és némi enyhe sörszaggal - annál azért több elegancia szorult ebbe a ruhába, ami igen míves kidolgozású.

Gabi láthatóan nincs túlságosan megszeppenve attól, hogy egy komplett férfi tánccsapat (ők lennének a pár cikket már szintén megélt Fricska csapat) veszi őt körbe, köztük szerelme, Papp Máté Bence - showbusinessből jeles, meg kell hagyni.

A kamerának pózolás sem olyan dolog, hogy mindenkinek jól megy, de Gabi és a fiúk láthatóan rutinosan csinálják ezt is - a sminkben, beállásban, ruhában van valami futurisztikus hangulat, de azt azért megértjük, hogy Ferenc pápa mellett nem ilyen szerkóban lépett föl az énekesnő:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás