promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi félreérthetetlen üzenetet kapott nővérétől, Vera a kamerák előtt mondta ki az énekesnőről
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi nemrégiben lett 36 éves, amelynek alkalmából nővére egy nem mindennapi beszéddel köszöntötte őt fel.

Az utóbbi időben, bár a bejelentés óta eltelt már több mint fél év, szinte a csapból is Krausz Gábor és Tóth Gabi válásának részletei és új kapcsolataik tartják lázban az embereket. 

Miután Krausz Gáborral 6 év után kimondták, hogy külön utakon folytatják, eleinte úgy tűnt, hogy az énekesnőnek esélye sincs a boldogságra, ám mégis hamar rátalált az új szerelem a Fricska táncegyüttes tagja, Papp Máté Bence személyében. A válás után azonban Gabira a magyarok népharagja zúdult és mindenki álszentséggel, képmutatással vádolta meg őt és sokan el is ítélték azért, mert végül férjével nem sikerült megmenteni a házasságukat.

Mostanra azonban csillapodni látszanak az indulatok, főleg azóta, hogy kiderült a volt férj, Krausz Gábor is szerelembe esett, a Dancing with the Starsban megismert táncpartnerével, Mikes Annával alkotnak egy párt. A páros, amióta felvállalták a kapcsolatukat több szerelmes, romantikus fotót is közzétettek a közösségi oldalaikon, többek között arról ha valamilyen szuper helyen ebédeltek, vagy vacsoráztak együtt.

Tóth Gabi pedig nemrégiben nagy napot ünnepelt, hiszen néhány nappal ezelőtt, január 17-én betöltötte a 36. életévét, aminek kapcsán pedig igazán nosztalgikus hangulatba került és  közösségi oldalán meg is osztotta, hogy a 2023-as évét végignézve, mi tette őt a legboldogabbá a tavalyi évben. Gabi néhány napja közzétett videóinak két fontos szereplője nem meglepő a kislánya, Hannaróza volt, akinek most minden eddiginél nagyobb szüksége van édesanyja szeretetére és támogatására. A másik fontos szereplő pedig az új szerelme, Papp Máté Bence, akivel máris hiányolják a hófödte ausztriai hegycsúcsokat

A szülinapot pedig természetesen családi körben is megünnepelte az aranytorkú énekesnő, melyen természetesen nővére Tóth Vera is ott volt. Az ünnepi köszöntésről pedig Vera most egy rövid videót is megosztott a közösségi oldalán, amelyben félreérhetetlen üzenetet küldött Gabinak és az őt bírálóknak.

Semmilyen vélemény nem fog számítani, mert a hit az sokkal erősebb mindennél

- hangzott el a csattanós köszöntés Vera videójában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás