promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mikes Anna elfelejtett bugyit venni? Teljesen belátni falatnyi szoknyája alá, ismét odapörkölt Tóth Gabinak
Borítókép:  TV2Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A táncosnő nagyon magabiztos, ezzel láncolja magához Krausz Gábort, senki nem veheti el tőle.

Mikes Anna neve többször szerepel az utóbbi időszakban a sajtóban, mint Mohamedé a Koránban - sok hazai híresség nyilatkozott már úgy, hogy nem tartozik a kedvenc dolgai közé a nyilvános szereplés, de a Krausz-Mikes párostól még nem igazán hallottunk ilyet.

Anna hírnevében vastagon benne van Krausz Gáborral való kapcsolata - noha tánckarrierjét már régen kezdte, és saját táncstúdiót is üzemeltet, a Dancing with the Stars idei évadát sikerült megnyernie Krausz Gábor oldalán. A győztesen megvívott verseny után egy ország találgatta, hogy vajon a való életben is egy párt alkotnak-e, majd hosszú idő után előálltak a szerelmesek, és bevallották, hogy együtt vannak.

A táncos szakma velejárója, hogy a munkaruhát nem a munkavédelmi ruházati boltból szerzik be az előadók: ritka vendég a bőnadrág és a munkavédelmi bakancs, a karneváli tüll és a falatnyi fehérneműk viszont előfordulnak az eszköztárban: Anna közösségi médiás oldalain már sokszor tette közszemlére hol vadító, hol elegáns szettjeit, a közönség legnagyobb megelégedésére és örömére.

Anna fantasztikus alakját a versenytánc mellett az aktív életmódnak is köszönheti, rendszeresen jár edzőterembe és különböző fitneszfoglalkozásokra is - a tökéletes külső itt munkaköri követelmény, ahogy a jó fizikai kondíció is: egy-egy táncedzés nagyon könnyen van annyira kimerítő, mint egy küzdősport-edzés.

Legújabb fényképen ismét tökéletesen hozza a rá oly jellemző fúzióját az eleganciának és a szexiségnek: a fekete szín erőt, rejtélyt, eleganciát sugároz. Anna felülre egy gyönyörűen textúrált vékony bőrkabátot választott, ami alatt egy nagyon rövid fekete ruha bújik meg, hpzzá pedig egy comb fölé érő fekete csizma a lábbeli, és természetesen a szetthez passzoló, sötét tónusokkal operál smink teszi kompletté a kompozíciót:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás