promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sofia Vergara fenekét csak aprónyi fehérnemű takarja, megőrülnek érte a rajongók
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sofia Vergara nosztalgiázott egyet, szinte meztelen fotóját mutatta meg a rajongóinak. 

Sofia Vergara méltán híres arról, hogy nem riad vissza egy-egy szexi fotótól. Szereti a vadító ruhadarabokat, korábban pedig modellkedett is, épp ezért pár sokat mutató felvétel is fennmaradt róla, amit a színésznő előszeretettel megoszt a nyilvánosságnak. Egykoron a Modern Család című sorozat oszlopos tagja volt, ahol szintén megosztó szerep jutott neki. Sokan azonban imádták Gloria karakterét, aki elképesztően vicces pillanatokat okozott a tévénézőknek.

Sofia Instagram-oldalán már többször megmutatta azt is, hogy miként festett a 90-es években és valljuk be már akkor is elképesztően csinos volt. Szinte semmit sem változott, talán még elbűvölőbb lett azóta. 

Nemrég ismét nosztalgiázott egyet és egy olyan régi fotót töltött fel magáról, amely elképesztő hatást ért el. A jó pár évtizeddel készült képen ugyanis aligha visel bármiféle ruhát is. Egyedül egy nagyon kicsi fehérnemű van rajta, de formás fene így is teljesen látható. A rajongók pedig szintén nosztalgikus hangulatba kerültek, valami megosztotta, hogy tiniként az a fotó lógott kint a falán, amelyet most Sofia megosztott.

Azok a védtelen napsütéses évek a 90-es években!

- írta a bejegyzéséhez a színésznő. 

- Tinédzserként a falamon volt ez a plakát... Ettől lettem az a férfi, aki ma vagyok- írta egy kommentelő a nosztalgikus fotóhoz. 

- Most ugyanerre a fényképre van szükségünk, alkosd újra - olvasható egy másik hozzászólásban. 

- Ó, te jó ég, ez nekem most mennyország - írta egy harmadik hozzászóló Vergara hátsóját illetően. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás