promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jöhet a baba Krausz Gáboréknál? A séf szűkszavúan nyilatkozott, ismét megdobbant a magyarok szíve a csodás bejelentéstől
Borítókép:  TV2 Play - Mokka
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hamarosan újabb szerelemgyermek érkezhet az országba?

Egy válás mindig nehéz és sohasem egyszerű, tartja a mondás. Ezalól a sztárok sem kivételek: keményen megsínylette az utóbbi időszakot Krausz Gábor és Tóth Gabi. Bár a válást csak néhány hete mondták ki hivatalosan, a sztárpár tavaly nyáron jelentette be, hogy kibékíthetetlen ellentét húzódik közöttük, nem tudnak tovább házastársakként együtt élni. Mindenkit váratlanul ért a nagy bejelentés, amit szinte egy időben tett meg a két fél, azonban időközben kiderült, hogy nem a derült égből érkezett a viharfelhő: régóta küszködtek a házasságukkal és végül elfáradtak. Kettőjük boldogása és főleg kislányuk érdekeit szem előtt tartva ki kellett mondaniuk, hogy vége, nincs tovább. Hatalmas változás volt ez mindkettőjüknek, Krausz Gábor pedig nem olyan régen az érzelmi veszteség mellett az igencsak materiális félelmeiről is vallott:

Aztán a sors végül gyorsan elrendezte kettőjük boldogtalanságát. Először Tóth Gabi találta meg a szerelmet a háttértáncosaként dolgozó Fricska táncegyüttes egyik oszlopos, világrekorder tagjával, Papp Máté Bencével, akivel azóta is csodálatos párt alkotnak és hihetetlen közöttük az összhang. Gábornak egy kicsit tovább kellett várnia, azonban őt sem váratta sokáig az élet: a Dancing with the Stars felkérésére mondott igen az egész életét megváltoztatta. A táncpartre Mikes Anna az első perctől kezdve elvarázsolta a séfet, akinek Anna gyógyír volt minden fájdalmára, ami benne kavargott. A profi, tehetséges, szép és okos táncosnő nem is erőltetett semmit: lassan haladtak Gáborral, éppen ezért nem is kapkodták el a kettőjük kapcsolatáról szóló bejelentést sem.

Egy csütörtök estét választottak a beismeréshez, egy étteremből jelentkeztek be a Szépség és a szörnyeteg egyik ikonikus sorával, mellyel a műsorban előadott szenvedélyes táncukra is utaltak.

Mindenki nagyon szurkol nekik és az emberek rettenetesen kíváncsiak, hogy hova fog ez közöttük kifutni, Gábor esetleg Annában találja meg az igazit? Úgy néz ki, hogy a pár komolyan tervez, ugyanis már a terhesség is szóba került közöttük. Bár Anna még határozottan fiatal, de az már most látszik, hogy szinte a génjeibe van kódolva az anyaság: annyira megnyugtató, bájos természete van, hogy öröm ránézni, illetve egyéb elvitathatatlan tények is azt mutatják, hogy remekül tudná nevelni Gáborral közös gyermeküket. Egyrészt gyermekeket tanít táncolni és az Instagram oldalára feltöltött videó szerint szép számmal járnak hozzá a nebulók, az órák pedig profi mentorálással és remek hangulatban telnek: pedig ahogy elnézzük nincsenek kevesen.

Illetve Gábor többször is nyilatkozta, hogy a kislánya Hannaróza imádja az új választottját, sőt mi több, már ő is beiratkozott táncot tanulni, annyira megirigyelte apukájától az ügyes lépéseket. Az, hogy Anna és kislánya jól kijöjjenek egymással, döntő jelentőségű volt az édesapa számára. Bár Gábor tiszta szívből szereti a kislányát, legutóbbi nyilatkozata alapján attól sem zárkózik el, hogy fiús apuka legyen, de abban is biztosak vagyunk, hogy még egy kislánynak ugyanannyira örülne a csupaszív séfapuka.

A megindító nyilatkozatot itt tudjátok meghallgatni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás