promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Edzőruhában villantott bombatestet Lola, az egykori tinisztár 35 évesen is hihetetlenül dögös
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az énekesnő legalább 10 évet letagadhatna.​

A 2000-es évek egyik legismertebb tinisztárja, Lola a mai napig bombaformában van, fiatalos külseje pedig mit sem kopott az évek során. 

Korsós Judit, vagy ahogyan a legtöbben ismerik, Lola a Heves vármegyében található Hatvanban született 1988. augusztus 14-én és már egész fiatalon országos ismertséget ért el énekesi tehetségével, sőt 10 éves korában 1998-ban az Atlétikai Európa Bajnokságon a Népstadionban 50 000 ember előtt ő énekelhette el a magyar himnuszt.

A magyar zenei élet országos palettájára pedig végül 2005-ben került fel, amikor is az Eurovíziós Dalfesztivál hazai döntőjében indult ez a Szerelem című dalával, amivel az ötödik helyen végzett. Lola mindössze 16 éves volt ekkor, de mindenki érezte, hogy fényes karrier vár rá a jövőben. Ezek a jóslatok pedig be is jöttek,  egy évvel később ugyanis már neki ítélték oda az év énekesnőjének járó VIVA Comet-díjat.

A további sikerek sem maradtak el Lola számára, hiszen az ezt követő években is meghatározó szereplője volt a magyar zenei életnek. A tinisztár azonban időközben felnőtt, 2017-től pedig egy új oldalát is megmutatta a közönségnek, miután ő lett az M2 Petőfi TV Én vagyok itt című műsorának a műsorvezetője.

2019-től kezdve három éven át ő volt az Eurovízió kísérőműsorának az egyik házigazdája is, 2020-tól napjainkig pedig a Szerencse Szombatnak a műsorvezetőjeként is láthatjuk.

Lolát tinikora óta ismerik az emberek, mostanra azonban érett nő lett, fiatalos bájából azonban mit sem vesztett az évek alatt. A közösségi oldalán megosztott fotóin pedig jól látszik az is, hogy nagyon figyel az alakjára is és rendszeresen edz, hogy formában tartsa magát.

Ennek pedig meg is van az eredménye, hiszen az énekesnő 35 évesen is szexibb mint valaha, korából pedig legalább 10 évet letagadhatna. Lola nemrégiben edzőruhában villantotta meg tökéletes testét követőinek, amely láttán kétségtelenül elakadt a rajongók szava.

Az énekesnő minden porcikája tökéletes, formás alakját pedig mindenki megirigyelheti, ahogy az alábbi fotóján is jól látszik.

Forrás: Atempo / Wikipédia

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás