promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mikes Anna nyíltan üzenhetett Tóth Gabinak, ezzel akar odaszúrni párja exének?
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Furcsa kijelentést fogalmazott meg Mikes Anna, burkolt üzentet rejtett el a táncosnő?

Mostanában Tóth Gabi és Krausz Gábor került az előtérbe. Kezdődött azzal, hogy a sztárpár bejelentette, hogy külön folytatják, hosszú éves házasság után különválnak az útjaik. Majd aztán az is kitudódott, hogy az énekesnő szíve már is foglalt, nem más, mint a Fricska táncosa az, aki elcsavarta a fejét. Ezután pedig még egy érdekesség történt velük: Krausz Gábor, aki eddig a T2-n csak főzős műsorban szerepelt felkérést kapott a Dancing with the Stars műsorában. Habár már többször is hívták, 2023-ban végre el is fogadta. Milyen jól tette, hiszen sikerült neki és párjának, Mikes Annának megnyerni a versenyt. 

A verseny vége után aztán végül úgy döntöttek, hogy nem titkolóznak tovább, már biztos, hogy a sztárséf és a táncosnő egy párt alkotnak. Le is fotózták együtt őket egy bevásárlóközpontban, de Krausz is nyíltan mesélt a viszonyukról korábban. Még azt is elmondta, hogy már Hannaróza, Gabi és Gábor közös gyermeke is találkozott Annával, sőt táncolni is jár hozzá. További részletek ebben a videóban hallhatók a pár életéről: 

Nemrég pedig Mikes Anna is megszólalt a körülötte történő események kapcsán, ráadásul a közösségi-oldalán. Egy kérdezz-feleleket tartott az Instagramon, ahol a követői különböző kijelentésekkel és kérdésekkel bombázták őt a követői. Valaki arról érdeklődött, hogyan érzi magát most a táncos, más pedig azt a kérdést tette fel neki, hogy mit tanácsolna a fiatalabb énjének. 

De egy olyan kérdést is feltettek neki, hogy mit gondol arról, hogy hirtelen felkapták őt és a középpontba került hirtelen. A csinos táncosnő a következőt válaszolta: 

Ha értéket képviselő személyek szerepelnek a médiában, úgy van annak szép oldala is. Én mindig is erre törekedtem

De lehet, hogy ezt a kijelentést Tóth Gabinak szánta? Előfordulhat, hogy épp neki üzent, az énekesnő ugyanis mostanában sok rosszat kap, mondhatni az ismertség rossz oldalát tapasztalja meg. 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás