promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lékai-Kiss Ramóna váratlan terhesfotót posztolt: hatalmas itt már a pocakja a műsorvezetőnőnek
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Váratlanul terhesen jelentkezett be Lékai-Kiss Ramóna. 

Lékai-Kiss Ramónát utoljára a tévében a Dancing with the Stars műsorában láthattuk, ő vezeti már évek óta a táncos műsort Stohl András társaságában. Habár most nincs a képernyőn, Instagram-oldalán igencsak aktív, többször megoszt mindenféle tartalmat, legyen szó munkáról vagy magánéletről. Nemrég egy elbűvölő fotót tett közzé, amelyen nagy hassal jelentkezett. A fotó megosztása igencsak váratlan volt, szinte a semmiből jelentkezett be a műsorvezető, sokan nem is értették, hogy most miről van szó. Első ránézésre sok rajongó azt hihette, hogy Ramóna és férje a második gyermeküket várják. 

Kiss Ramóna férje nem más, mint Lékai Máté kézilabdázó, akivel már évek óta alkotnak egy párt. Sokáig Veszprémben laktak együtt a kisfiukkal, de most már Budapesten élnek. Ez pedig annak köszönhető, hogy Lékai Máté egy fővárosi csapatban játszik. A páros pedig biztosan sokszor megkapta, hogy mikor jön a második baba, de úgy tűnik, hogy ez az idő számukra még nem érkezett el. Rami ugyanis kisfia születésnapján, január 19-én jelentkezett be nagy hassal, tehát egy régi fotóról van szó, amikor első gyermekével terhes volt.

5 évvel ezelőtt, január 19-én késő este elindultam a kórházba, mert éreztem, hogy eljött a pillanat! Noé úgy döntött, hogy inkább megvárja az apukáját, aki Dániából rohant haza hozzánk, így csak másnap reggel látta meg a napvilágot...ez az utolsó kép egy testben a kisfiammal. Noé

- olvasható Lékai-Kiss Ramóna bejegyzésében. 

A megosztott fotót és szöveg láttán szinte az összes követője elolvadt és még Kiszel Tünde és köszöntötte születésnapja alkalmából a kis Noét. Ellepték a megható bejegyzést a boldog születésnapot kívánó kommentek. Ezután pedig még egy másik fotót is közzétett, amelyen már hárman láthatók.

A számomra megunhatatlan fotó. A pillanat, amikor új értelmet nyert az életünk.

- olvasható a fotónál. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás