promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális bukás Az ugrásban: a fél ország Gelencsér Tímea pasijáért izgult
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nemet mondott Balogh Leventének, igent mondott Gelencsér Tímeának, most nagymamájának akart segíteni Az ugrás jóképű vállalkozójátékosa.

Az ugrás minden hétköznap este fut az RTL-en, és a nézők többsége szereti is Gundel Takács Gábor kvízműsorát. A produkcióban előfordult már, hogy egy ismerős arc tűnt fel, mégpedig A Konyhafőnök egyik korábbi győztese, most pedig a Cápák között egyik vállalkozója érkezett a hídra, hogy elvigye az 5 millió forintot.

Simon Mátyást nem kell bemutatni azoknak az RTL-es nézőknek, akik figyelemmel kísérik a Cápák között adásait is: a jóképű vállalkozó két éve volt az üzleti showműsorban. Gelencsér Tímea szerelmének gyümölcsökkel foglalkozó vállalkozása van és már a Sparban is lehet találkozni a termékeivel. Az évek során a Simon Gyümölcs családi vállalkozásból egy fejlődő piaci céggé alakult, ma már hat megyébe szállítanak saját futárokkal, a fennmaradó területekre pedig futárszolgálattal juttatják el a megrendelt termékeket. A legújabb készítményük a Simon Fresh termékcsalád, ami tizennégyféle ízben kapható, kis kiszereléses frissítő üdítő.


A Cápák közül egyedül Balogh Levente adott ajánlatot Mátyásnak, de olyan hatalmas tulajdonrészt követelt volna a Vízkirály, hogy a fiatalember kénytelen volt visszautasítani. Nem döntött rosszul, a Hatvan FC egykori focistájának azóta is szárnyal a vállalkozása, és nem is azért jelentkezett Az ugrás-ba, hogy az 5 millió forintot saját magára költse vagy a vállalkozásába fektesse, hanem hogy segíteni tudjon beteg nagymamájának.

Simon Mátyás mamája ugyanis nemrég kerekesszékbe került a fájdalmai miatt, csípőprotézis-műtétre vár, de kora és az egészségügyi állapota miatt nincs arra lehetőség, hogy állami kórházban végezzék el a beavatkozást.

Simon Mátyás Az ugrás előtt a Fókusz-nak mesélt nagymamája állapotáról:


Unokája ezért kitalálta, hogy néhány másik Cápák között-ben megismert vállalkozóval együtt jelentkeznek Gundel Takács Gábor vetélkedőjébe, és közösen indulnak el a nemes célért. Az RTL azonban nem tette lehetővé számukra, hogy együtt induljanak, külön-külön csapatokba rakták őket, így aztán Mátyásnak egyedül kellett szembenéznie a híddal.

Nem is volt szerencséje, mert a kapitány rögtön őt küldte a játéktérre, és bár Mátyás az első kérdésen könnyen túljutott, a második szinten hibázott, és végül a mélybe zuhant.

Ezen az állításon bukott el Gelencsér Tímea párja, te tudtad volna?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás