promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dúsgazdag üzletemberrel jött össze a TV2 sportos bombázója, ezért titkolta a párját
Borítókép:  profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gelencsér Tímea egy évig titkolta a nyilvánosság előtt szerelmét.

Gelencsér Tímeát leginkább a TV2-ről lehet ismerni, ahol olyan műsorokban szerepelt, mint a Dancing with the Stars, az Exatlon Hungary és az Ázsia expressz. De Timi eredeti hírnevét szépségkirálynői múltjából szerezte, ugyanis 2016-ban ő nyerte meg a Miss World Hungary-t. 

Mindegy, hogy táncol, műsort vezet, vagy éppen turistáskodik, jól áll neki a tévé, és ezt tudja is magáról. Magánéletéről azonban keveset lehetett tudni, eddig. Látszólag szingli volt, de most ő maga leplezte le, hogy egy éve párkapcsolatban él, csak eddig nem akarta ezt az infót és szerelme kilétét megosztani a nyilvánossággal. 

Most azonban kiderült, hogy egy sikeres üzletemberbe szerelmes, aki a nézőknek a Cápák közöttből lehet ismerős. Timi szerelme Simon Mátyás válallkozó (korábban focista), aki az RTL üzleti showműsorában is elnyerte a különdíjat termékével, a "Simon Gyümölcs" márkával, így már ő is valódi cápának számít az üzleti életben. 


Gelencsér Tímea szerelmének gyümölcsökkel foglalkozó vállalkozása van és már a Sparban is lehet találkozni a termékeivel. Az évek során a Simon Gyümölcs családi vállalkozásból egy fejlődő piaci céggé alakult: ma már hat megyébe szállítanak saját futárokkal, a fennmaradó területekre pedig futárszolgálattal juttatják el a megrendelt termékeket. A legújabb készítményük a Simon Fresh termékcsalád, ami tizennégyféle ízben kapható, kis kiszereléses frissítő üdítő.

Gelencsér Timi azért döntött úgy, hogy most már beszél szerelméről és felvállalja a közönség előtt is, mert szeretne párként megjelenni a férfival nyilvános sajtóeseményeken is, és így muszáj lelepleznie kilétét. Timi ezt írta a közösségi oldalán megosztott első közös képükhöz.:

„Régóta vágytam rá, hogy megoszthassak Veletek egy ilyen fotót! Sosem éltem kifele a magánéletem és ezentúl sem tervezem, viszont szeretném ha tudnátok, hogy lassan egy éve boldog párkapcsolatban élek. Mivel mostmár szeretnénk kettesben is elmenni egy-egy rendezvényre, elkerülhetetlen lenne a további inkognitó. Köszönöm a barátaimnak, akik segítettek ezt ilyen hosszú időn keresztül titokban tartani, hogy ez az időszak tényleg csak kettőnkről szóljon! Örömmel osztom meg veletek ezt a hírt és remélem velünk együtt örültök Ti is!”

Gelencsér Timi korábban így fogalmazott az ideális pasijelöltekkel kapcsolatban:

„Nincs férfiideálom, de olyan társra vágyom, aki épít, és nem visszahúz, aki felszabadultabbá, boldogabbá tesz, aki nem hátráltat, aki hozzám tesz érzelmileg és az élet minden területén. Jól elvagyok egyedül is, nem alkuszom meg. A magánéletemet mindig megtartom magamnak. Ha lesz valaki az életemben, azt a saját oldalamon fogom közölni. Addig minden más csak találgatás és pletyka”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás