promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gundel Takács Gábor megsiratta az RTL nézőit, Az ugrás műsorvezetőjének szívfacsaró szavait a stáb is összeszorult torokkal hallgatta
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gundel Takács Gábor szavait megkönnyezték az RTL nézői.

Gundel Takács Gábor az ország egyik legtapasztaltabb műsorvezetője, egyben az RTL új kvízmestere, hiszen Vágó István után ő az, aki legjobban érti a vetélkedőket és tudja, hogyan kell kezelni bizonyos játékosokat és helyzeteket. Az ugrás műsorvezetője elárulta, hogy sokat tanult Vágó Istvántól, többek között azt is, hogy hogyan kell kezelni azokat a játékosokat, akik túl sokat beszélnek, akik egyáltalán nem beszélnek, vagy akik képtelenek döntéseket hozni a stúdióban.

Szükség is van most ezekre a tapasztalatokra Az ugrás-nál, hiszen a játékosoknak mindig komoly döntéseket kell hozniuk, hogy melyik állítás igaz az adott szinten. A tét nem kicsi, 5 millió forint ütheti annak a markát, aki végigmegy mind a 10 szinten.

Az ugrás harmadik adásában el is vitték a fődíjat, Miklós még az utolsó percekben is magabiztos volt, és pontosan tudta, mit kell megjelölnie - pontosabban melyik mezőre kell ugrania ahhoz, hogy ne zuhanjon a mélybe.

Így nyerte meg az 5 millió forintot Az ugrás első nyertese:


Az RTL úgy tűnik, most jó lóra tett, ugyanis Az ugrás már az első napokban komoly népszerűségre tett szert. Az emberek hamar megszerették az új vetélkedőt, de azért akadnak, akik komoly kritikákkal illették Gundel Takács Gábor műsorát. Egyes nézők szerint unalmas és vontatott, míg mások szerint nem túl igazságos a játék; nehezményezik, hogy ha mondjuk egy játékos kiesik a 9. szinten, az utána következő embernek csak az utolsó kérdésre kell válaszolnia, hogy megnyerje az 5 millió forintot.

Ugyebár a játékosok mindig csapatban vágnak neki a hídnak, de ezzel csak az a probléma, hogy bár csapatmunkában jutnak el a célig, a végén mégsem osztják el a nyereményt egymás között. Arról nem beszélve, hogy egy kapitány dönti el, ki ki után menjen a játéktérre - persze az is egy megoldás, hogy a vezető saját magát küldi a hídra.


Az ugrás tehát újra egy sikeres vetélkedő lehet az RTL-en, bár nem valószínű, hogy meg fogja közelíteni a Legyen Ön is milliomos szintjét. Vágó István kvízműsora a hazai televíziózás egyik legsikeresebb formátuma volt.

A legendás kvízprofesszor most lett volna 75 éves - pályatársai megható szavakkal emlékeztek meg róla. Vitray Tamás mellett Gundel Takács Gábor is szívszorító szavakkal fogalmazott róla a Fókusz-ban. A műsorvezető elmesélte, hogy nagyjából egy évvel ezelőtt találkozott vele utoljára, amikor hazavitte őt a kocsijában, és nem is gondolta volna, hogy akkor, azon a napon fogja utoljára látni Vágó Istvánt.

Gundel Takács Gábor azt is elmondta, miért nézett fel annyira Vágó Istvánra:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás