promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gigászit bakizott Gundel Takács Gábor, de ki tudta cselezni a nézőket
Borítókép:  TV2 Play
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gundel Takács Gábor csak akkor bukott volna le, ha látják közben.

Nem sok olyan híresség van Magyarországon, aki gyakorlatilag nem tudja megosztani az embereket, hanem szinte mindenki szereti, valamint elismeri. Valószínűleg Gundel Takács Gábort nyugodtan beletehetjük ebbe a halmazba, mert az egyik legnépszerűbb televíziós személyiség, valamint sportriporter.

Gundel Takács Gábor már fiatalon érdeklődött a sport és a média iránt, ezért 1983-ban elkezdett dolgozni a Magyar Televízió Telesport szerkesztőségében. Itt szerezte meg az alapjait a sportriporteri szakmának, és hamarosan elismert kommentátorként nyűgözött le mindenkit.

A sztár életútja már 40 éve tart, de egyszerűen nem tud ráunni az ízére a médiának. A legkülönfélébb műfajokban próbálta már ki magát, ráadásul nem olyan rég visszatért a rádiózáshoz is. A műsorvezető legenda Jazzy Rádió reggeli műsorát, a Business Classt vezeti, és ehhez azt is bevállalta, hogy ismét hajnalok hajnalán ébred. valóban nem hiába Nem nevezik a médiában igazi polihisztornak.

Nem kell félnie senkinek, mert Gundel Takács Gábor hamarosan az ATV-ben is folytatja majd korábbi népszerű műsorát, a Géniuszt. A kvíz-show bezsebelte az Év Vetélkedője-díjat is, szóval méltán lehet büszke rá a csatorna.

Most viszont visszamegyünk a múltba a tévés egyik legtréfásabb bakijához. Igazából, ha ezt nem osztja meg anno Hajdú Péterrel, akkor örökre titokban maradt volna. Bár valóban Ő a kommentátorok nagyágyúja, de a profik sincsenek mindig topon.

Gundel Takács Gábor ugyanis elárulta anno, hogy egyszer elaludt közvetítés közben, a szorult helyzetet viszont még idejében sikerült megmentenie, mivel csak az egyik versenyző síugrását aludta át. Persze a kommentátor pánikba esett, mert nem tudta, hogy mennyi idő telhetett el azóta. Az persze viccesebb lett volna, ha elkezd horkolni közben. Szóval Gundel Takács Gábor a bakijával nem tudott lebukni, és az egészből csak egy vicces sztori lett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás