promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Teljesen felborul Gundel Takács Gábor élete, felfoghatatlan döntést hozott
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gundel Takács Gábor olyan dolgot vállal be, aminek köze nincs a tévéhez.

Gundel Takács Gábor már fiatalon érdeklődött a sport és a média iránt, ezért 1983-ban elkezdett dolgozni a Magyar Televízió Telesport szerkesztőségében. Itt szerezte meg az alapjait a sportriporteri szakmának, és hamarosan elismert kommentátorként vált ismertté. Itt egy olyan úton indult el, ami már negyven éve tart.

Nem hiába nevezik a televíziós szakma egyik polihisztorának, mivel kevés olyan műfaj van, amibe ne kóstolt volna bele. Népszerűségét nem csak szakmai tudása és tehetsége alapozta meg, hanem az is, hogy mindig kedvesen, udvariasan és lelkesen viselkedik a kollégáival, valamint a játékosokkal, akik vele szembe kerülnek egy műsorban.

Sokan felhúzták a szemöldöküket a döntésén, mivel Gundel Takács Gábor alaposan felborítja az életét. A népszerű műsorvezető úgy döntött, hogy visszatér a reggeli rádiózáshoz. Gundel idén augusztusban lesz 60 éves, és döbbenet, hogy visszatér a hajnali keléshez.

A műsorvezető legenda Jazzy Rádió reggeli műsorát, a Business Classt fogja vezetni. Ez holnaptól, vagyis csütörtök reggel 6 óra 30 perctől már rajtol is.

„Újságírói szempontból a reggeli rádiózás a legszabadabb műfaj. Az elmúlt húsz évben ugyan többször is lett volna lehetőségem visszatérni, de eddig egyetlen műsort sem éreztem a magaménak. A Business Class értékrendjével, tartalmas, mégis közvetlen stílusával viszont könnyen tudok azonosulni, ráadásul a zenei ízlésem is hasonló a Jazzyhez”

- idézte Gundel Takács Gábort a Média 1, akinek úgy néz ki, hogy hiányzott ez a műfaj, és ezért azt is bevállalja, hogy irtó korán kell ébrednie.

Nem kell félnie senkinek, mert Gundel Takács Gábor hamarosan az ATV-ben is folytatja majd korábbi népszerű műsorát, a Géniuszt. A kvíz-show bezsebelte az Év Vetélkedője-díjat is, szóval méltán lehet büszke rá a csatorna. A műsor úgy működik, mint egy teniszmeccs, és sokszor nem várt izgalmakat hoz. Aki szeretné, az az ATV YouTube csatornáján vissza is nézheti a Géniusz korábbi epizódjait.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás