promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gundelt és Friderikuszt is kikészítette a magyar troll, aki röhögőgörcsöt kapott a műsorban
Borítókép:  TV2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szinte megijedtek a sokat megélt, rutinos műsorvezetők a kényszeresen nevető játékostól.

Már 1,8 millós megtekintettségnél jár az a videó, melyben Gundel Takács Gábor egyik régebbi, ikonikus 3 évadot megélt műsorában, A következő!-ben egy olyan fickó volt a játékos, aki szinte minden mondatnál indokolatlan röhögőgörcsben tört ki. Az M1-en futó kvízműsor videós részletét a Youtubeon leltük fel, és megállapítottuk, hogy ritkán látni ilyen játékost Magyarországon. A netezők csak "trollként" definiálták Dezső Attila Csabát, aki egyébként biztonsági őrként dolgozik civilben. (Legalábbis a műsor felvételének idején). 

Gundel sportriporterként és újságíróként is mindig higgadt, megfontolt, Vágó Istvánnál kevésbé komolyabb habitus, de azért inkább komoly, mint vicceskedő (pl Balázs vagy Istenes Bence). Mégis voltak pillanatok, amikor már Gundel sem bírta tovább cérnával, és elnevette magát, illetve kínosan zavarba jön az állandóan nevető férfitől. Már az első kérdésig nehezen jutottak el, Gundel meg is kérdezte a játékost, hogy 

"Érdekli egyáltalán?"

Végül elképesztően intelligensnek bizonyult a férfi, és olyan kérdésekre is tudta a helyes választ, melyeken sok magyar elbukott volna. Sajnos azonban, nyeremény nélkül távozott, de a játék végig nagyon szórakoztató volt, Gundel szerint is. 

A követekezőt! nevetős játékosa itt látható videón:

Dezső Attila Csaba egyébként korábban a Legyen Ön is milliomos! egyik adásában is feltűnt, ott éppen Friderikusz Sándort készítette ki állandó röhögésével, bár a kommnetelők szerint ő nem viselte olyan jól a vidám férfi trollkodását, mint Gundel Takács Gábor. A férfiról kiderült, hogy fegyveres biztonsági őr a Magyar Nemzeti Múzeumban és kényszeres nevetőgörcseiről csak ennyit mondott:

"Csak rám kell nézni. Ha valakire ránevetek, szerintem az helyben összefossa magát!"

-majd Friderikusz arcába nevetett Attila, a közönség pedig megtapsolta. Aztán rákontrázott és zavarba hozta Friderikuszt. 

"Hát magára a locsolómat sem bíznám, nemhogy a királyi palástot"

-mondta Fridi. 

"Nem kérem a locsolóját"

-reagálta okosan Attila, mire Friderikusz lemászott a székből és zavartan nevetve közölte, hogy 

"Én hazamegyek."

A férfi egyébként azóta a Szerencsekerékben és az Észbontókban is feltűnt, ahol szintén imádták őt a magyar nézők, de ezekről nem találtunk használható videót. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás