promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Háborognak a Szerencsekerék nézői, a TV2 aljas húzása miatt áll a bál a csatorna legnépszerűbb műsora körül
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Szerencsekerék nézői vehemens szavakkal estek neki a csatornának, de ezúttal nem az ismétlések volt az elégedetlenség tárgya.

Bármennyi kritika is éri a Szerencsekereket, Kasza Tibi műsora még mindig az ország egyik legnézettebb műsora, ami az adatokból is világosan látszik, masszívan hozza a 16%-os közönségarányt a döntőnek számító 18-49-es korcsoportban. Igaz ez csak egy közepes arány, és ment már sokkal jobban is a Szerencsekerék kereke, azonban egyelőre ez is elég ahhoz, hogy Kasza Tibi uralja az esti műsorsávot, az RTL, mint a TV2 legnagyobb riválisa, eddig nem tudott labdába rúgni mellette (még pár nap azonban és kiderül, hogy Az Ugrás hogyan teljesít hozzá képest Gundel Takács Gáborral).

A TV2-nek ezért nagyon fontos, hogy minél tovább a műsoron tartsa a Szerencsekereket, ebből aztán hétről-hétre jókora botrány kerekedik, legutóbb múlt hét pénteken akasztotta ki a nézőknek egy jelentős tömegét, hogy a csatorna ismétlést adott, ezeket ráadásul néha elfelejtik külön jelezni, ami csak olaj a tűzre.

A másik visszatérő kritika, illetve az elégedetlenség tárgya, az Kasza Tibi műsorvezetői stílusa, ennek mi magunk is több cikket szenteltünk már. A műsorvezető gyakran vág bele a játékosok szavába, illetve a humora sem feltétlenül nyeri el mindenki tetszését, és úgy általánosságban a Szerencsekeréknek nagyon nagy részét teszi ki a bohóckodás, miközben a feladványokra kevesebb hangsúlyt fektetnek a szerkesztők - sokan ezért vagy elpártoltak már a műsortól, vagy csak háborognak a kommentszekciókban.

Ehhez kapcsolódik a műsor egyik ritkábban hangoztatott, de rendszeresen felbukkanó kritikája, miszerint néha egész egyszerűen olyan feladványokat kapnak a játékosok, amit nem lehet megfejteni. Pár héttel ezelőtt rekordnagyságú, 19 millió forintos pénzösszeget kalapozott össze a civil játékos, de a fináléban olyan feladványt kapott, amit szinte lehetetlenség volt kitalálni.

Sok néző arra gyanakszik, hogy ezek az esetek szándékosak, főleg a legutóbbi adás után, ahol a Neoton Famíilia dobosa, Heatlie Dávid volt a sztárvendég, akinek két betűből kellett volna kitalálnia a feladványt. Ember legyen a talpán, aki ezt megoldja, a tét ezúttal több, mint 2 millió forint volt:

A TV2 "csúnyán lebőgött" címmel töltötte fel az adásrészletet a műsor Facebook oldalára, és ez bizony több tucat kommentelőt kiborított. Volt aki ironikusan, Kasza Tibit parodizálva fogalmazta meg a fenntartásait:

"De kár h nem segíthettem, témakor súgott, betű nélkül is kitalálható volt."

A legtöbben azonban egyetértettek abban, hogy a feladvány szinte megfejthetetlen:

  • "Nem bőgött le!!!! A 2 betűből megfejteni elég nehéz volt."
  • "Pontosan, mi az, hogy lebőgött, ilyen baroms@got csak a média tud írni."
  • "Szerintem szinte lehetetlen volt eltalálni! Akármi is lehetett volna!I lyenkor a TV2 nem akarja, hogy a játékos nyerjen!"
  • "Nem tudják hogy beszéljenek az emberrel, tiszta szégyenek vagytok!"
  • "Eltalálta bár ki is ? Ez nehéz volt."

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás