promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Követelik Kasza Tibi azonnali távozását a Szerencsekerékből, a nézők teljesen kiakadtak a műsorvezető megbotránkoztató viselkedésén
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokan már elkapcsolnak a Szerencsekerék elől, mert tarthatatlannak tarják Kasza Tibi viselkedését.

A Szerencsekerék legutóbbi adásában Kasza Tibi azzal viccelődött, hogy felmondja a műsorvezetőséget, átadja a stafétát a nálánál sokkal műveltebb játékosnak. A vicceskedő jelenetet mi is megírtuk a kellően hatásvadász felütéssel, a kommentszekcióban viszont ezután elszabadult a pokol. Néhány kommentelő kivételével több száz üzenet érkezett arra vonatkozóan, hogy sokan nem szívlelik Kasza Tibi képernyős munkásságát. Most ezek közül válogattunk ki néhányat.

Habár Kasza Tibi ezek alapján igencsak megosztónak tűnik, a műsor általánosságban nagyon jó nézettségi statisztikákat produkál, nem véletlen az sem, hogy a TV2-n már a szilveszteri programnak is évek óta fix pontja a Szerencsekerék.

A nézők akár szeretik  Kasza Tibit, akár nem, sokan nézik a műsort, és kérdéses, hogy a megosztó műsorvezető személye hozzátesz vagy inkább elvesz a nézettségből? Hiszen ha valamin lehet háborogni, az automatikusan érdeklődést is generál. Ezt csak akkor tudnánk meg, ha valamikor valóban történne valamilyen változás. Most azonban nézzük azokat a rosszalló megszólalásokat:

"Nem tudom megérteni azokat, akinek tetszik a magamutogatása, és fékezhetetlen szereplési vágya. Ez már nem Szerencsekerék, hanem Kasza reklám! Felteszi a kérdést a szereplőknek, és egy mondatot nem bír ki, már is belevág, olcsó humorral, amin egyedül ő nevet. Nekem ez egy férc műsor, ami csak a kultúra legalját elégíti ki."

"Van itt olyan értelmes ember aki ilyeneket néz? Egri János, Vágó István, még Rózsa György is tudott valamit, de ez a média celeb?"

"Szeretem nézni a műsort, eddig különösebben nem zavart a műsorvezető bugyuta viselkedése, de ez az utolsó adás már szinte nézhetetlen volt miatta. Amit művelt a "Mór" névvel, igazán visszataszító volt! Általában az alsó tagozatos gyerekek szoktak a neveken viccelődni, de amit KT művelt az már túl tett mindenen."

"Jó lenne, ha szólnának neki, hogy fogja magát egy kicsit vissza. Nem róla kellene szólni a műsornak."

"Kasza miatt nem nézem. Még akkor sem, ha egy barátom, ismerősöm játszik. Ez van. Tibi Kasza rontja el a gyermekkori kedvenc műsorom újragondolását. Bánatos vagyok, mikor olvasom, milyen sokan gondolják ugyan úgy, mint én. Miért nem történik műsorvezető váltás?!"

"Szörnyű ez az ember, nem tud viselkedni, ahogy a Mórt is kifigurázta, irigy az okos emberekre, mert ő olyan buta, mint a sötét éjszaka, és amikor azt mondja, hogy "életem" és, hogy "édesem" elnyújtott szóval, kirázza az embert a hideg, remélem, hogy menesztik egyszer, mert nem oda való."

"Ezt már én nem bírom amit az este is művelt. Elkapcsoltam. Pedig szeretem a műsort. De Kaszától nézhetetlen. A szerkesztők hogy nem veszik észre pedig látom vannak hasonló visszajelzések. Felháborító"

"Régen a Gajdos Tamás és Klauszmann Viktor idejében csak a játékról szólt a Szerencsekerék. Most már Kasza show lett, nyereményekkel megtűzdelve."

"Szörnyű amit csinál álandóan beszél habratyol a versenyző nem jut szóhoz és állandóan fagatya őket ez a műsor teljesen nézhetetlen és idegesítő hogy nem veszik már észre ez egy nagyképű bohóc pedig a Szerencsekerék mindig is jó és szórakoztató volt de úgy tudom nem sokára vége lesz."

"Ez a műsor jó lenne hogyha nem a Kasza vezetné! Így viszont nézhetetlen. Egy ideig jó pofinak találtam de most már túl sok! Kérdez egy vendégtől valamit de közbe vág és egyre gázabbak a viccei! Pedig egy jó műsor vége nem agyhalott a tartalom!"

"Kasza miatt nem nézem a műsort és nem a kinézete, hanem a viselkedése miatt. Régen egy adást sem hagytam volna ki. Most nem bírok végignézni egyet sem."

"Nem való az okos emberek közé ,alig vártam a műsort, hisz ezen nőt a lányom is fel ,de az Ő vezetése és viselkedési miatt az unokámnak nem engedem nézni, a viselkedése kritikán aluli. Ideje, hogy váltson szakmát, mivel a hangja sem csúcs."

Az, hogy Kasza Tibi nem mindenki szemében örvend egyértelmű rajongásnak, már indulásának pillanatában is egyértelmű volt, egyebek között a Dancsó Péter is készített róla kritikus hangvételű paródiavideót:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás