promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kasza Tibi kiborult és felmondott a Szerencsekerékben, megfagyott a levegő a stúdióban, már meg is találták az utódját?
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kasza Tibi őszintén vallott szorongásairól és a kettős mércéről, nem csak a kigyúrt játékosok hozzák zavarba a TV2 műsorvezetőjét.

Roppant szórakoztató adásnak lehettek szem és fültanúi a nézők pénteken, amikor a műsorvezető a játék egy pontján megelégelte az egyik játékos humorosra vett tudálékoskodását, és felmondással fenyegetőzött. Ne rohanjunk azonban ennyire előre. 

A legutóbbi Szerencsekerék adásában Kiss Gergely volt a sztárvendég, aki érdekes kulisszatitkokat árult el az olimpiai doppingvizsgálatról, a lányos apukaságról és az igazságot arról, hogy hogyan választotta pont a vizilabdát. Mint kiderült, egyszer beleesett a Kis-Dunába, mikor még nem is tudott úszni, a szülei úgy húzták ki a vízből, hogy szintén nem tudtak úszni:

A civil játékosokat sem mondhatjuk azonban éppen hétköznapiaknak. Alíz artistaként dolgozik, és tehetségét a stúdióban is megmutatta, heves tapsvihar kísérte a mutatványt.

A másik játékos Mór a tudásával sokkolta a műsorvezetőt, mint kiderült több neves amerikai egyetem is versenyzik a zseninek kikiáltott fiúért, aki jövőre a Yale egyetemen fogja megkezdeni tanulmányait, de mint kiderült kapott már kitüntetést Donald Trump és Joe Biden elnököktől is. A bemutatkozó adásrészleteket itt meg is tudjátok tekinteni:

Kasza Tibi a Donald Trump és Joe Biden aláírásával ellátott oklevelek láttán bevallotta, hogy most őszintén elkezdett szorongani. Korábban csak akkor érezte magát feszélyezve, ha nálánál nagyobb emberekkel találta szembe magát a stúdióban, de Mór tanulmányi eredményei láttán bizony összement. A showman jó érzékkel kezdett el viccelődni a dolgon, azt mondta a műsor egy pontján szívesen átadja a műsorvezetést is, hiszen Mór valószínűleg ezt is könnyűszerrel lehozza IQ-ból, a fiatal fiú azonban rákontrázott, mikor elmondta, vezetett már game show-kat, nem idegen tőle ez a szerep sem. Kasza Tibi itt borult ki teljesen:

"Na takarodj, most mér kezdek szorongani. Ezt majd mindjárt megbeszéljük, mielőtt felmondok..."

A vicces jelenetet itt tudjátok visszanézni:

A játékban Kiss Gergely jutott el a fináléig, a többszörös olimpikon végül két garantált tárgynyereménnyel (egy robotporszívóval és a mostanában igencsak felkapott airfryerrel) térhetett haza, ám egy jelentős pénzösszeget, több mint 2 és fél millió forintot is esélye volt megnyerni a Szerencsekerék végén. Hogy ez sikerült-e neki, az innen kiderül:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás