promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A TV2 a saját műsorában fikázták le a Farm VIP játékosát, Kulcsár Edina hasonmása kínos perceket okozott
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Több millió forintot nyert az erdélyi lány, aki vidámságával az egész adást beragyogta. A sztárjátékos azonban összement mellette.

Mostanában megint egyre szórakoztatóbb műsor a Szerencsekerék, pedig múlt év végén voltak aggályaink, néhány adásba olyan játékosokat válogattak össze, akik kevésbé dolgozták meg a nézők rekeszizmait, illetve elég gyakran maradtak hoppon a meghívottak, akik nem jártak szerencsével, és üres kézzel tértek haza a stúdióból.

Legutóbb is így történt ez a Verrasztó Dávidot felvonultató adásban, ami kifejezetten mókásra sikerült a játékosok közti adok-kapok miatt, most viszont valaki végre megint nyerni tudott, ráadásul egy nagyon kellemes személyiségű civil játékos. Nézőként ha valaki elnyeri a szimpátiánkat, mi is vele szomorkodunk, ha végül nem nyer, de most mindenki örülhetett

Kasza Tibi meg is kérdezte a műsor végén Nikitől, hogy jól érezte-e magát, amit hirtelen nem is értek: hát hogy ne érezte volna jól magát, most nyert több mint 3 millió forintot, miközben végignevette a játékot. Na de ne szaladjunk ennyire előre. 

Az Erdélyből a fővárosba költözött Niki már a bemutatkozásnál elárulta, hogy sokat mosolyog, és ezt a jó szokását a budapesti tömegben sem vetkőzte le, amiért elég furcsán néznek rá általában, egyszer különösen zavarba jött, mikor valaki bókolni kezdett neki. A fiatal lányra ránézésre egy másik sztár juthat az eszünkbe, szinte megszólalásig hasonlít Kulcsár Edinára. A csókolomozásról azonban már leszokott, mert rájött, hogy ez itt sokaknak sértő lehet, Kasza Tibi sem vette olyan jó néven a fiatal lánytól: 

Pedig a csókolommal köszönés egy életre beleivódott a fiatal játékosba, miután gyerekkorában összeszidták az anyukáját, amiért ő nem köszönt át anyukája ismerősének egy alkalommal az utca túlsó oldalára. A kedves kis anekdotánál azonban még érdekesebb volt a másik civil játékos, Enci története, aki a saját nagymamáját tetoválta ki:

Ezek után azonban megérkezett a szárjátékos Hadas Alfréd, akit az utóbbi időben a Farm VIP adásaiban láthattunk rendszeresen a TV2 képernyőjén. Niki egy ponton elmesélte, hogy mindig nehezen talált magának párt a magassága miatt, kamasz korában ez nagyon megviselte, édesapja azzal viccelődött, hogy nem baj ha nem talál magának egy magas férfit, akkor majd kettő kicsit összeraknak neki.

"Nem bántás, csak én magas vagyok, magas nő vagyok, ezzel meggyűlt sokszor a problémám"

Kasza Tibi ezt valamiért úgy fordította le, hogy Niki lealacsonyozta Alfrédot, aki kikérte magának, hogy belekeverjék ebbe a vitába, ő rendben van az önbizalmával. Még Enci is játékostársa védelmére kelt:

A végjátékba végül az Nikinek sikerült eljutnia, mintha a természetes jókedve is a segítségére lett volna, szinte el sem tudtuk képzelni, hogy ne győztesként térjen haza, és az utolsó feladványra is pár másodperc után rávágta a megfejtést, utána pedig még 1 millió forintot is rejtett az egyik boríték, úgyhogy Niki elviszi nyaralni a szüleit. Ezt itt tudod visszanézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás