promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lopáson kapták a Szerencsekerék sztárjátékosát, élő adásban buktatták le a hírhedt sportolót
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az dobja rá az első követ, aki nem gondolt még erre.

A Szerencsekerék még mindig a TV2 egyik legnépszerűbb műsora, a tegnapi adásban pedig a sporté volt a főszerep. Az egyik civil játékos Mesi, a fekete öves karateedző volt a stúdióban, aki a lánya edzésein kapott kedved a sporthoz, a második számú civil pedig nem is volt annyira civil, hiszen Szendy Lilla kajakosra rengetegen emlékezhetnek az Exatlonból.

A sztárvendég ezúttal Verrasztó Dávid olimpikon, kétszeres világbajnoki ezüstérmes, háromszoros Európa-bajnok magyar úszó volt, akit Kasza Tibi rögtön a műsor elején lebuktatott:

Dávid lopja a pipere cuccokat a szállodákból.

Dávidnak egy egész doboznyi mini tusfürdője és samponja van otthon, amit egy idő után már üríteni kell, annyira megtelik a ládikó, és mivel az élsportolók életük jelentős hányadát töltik szállodákban, nem is csoda, hogy ilyen gyorsan felhalmozódnak a piperecuccok. Kasza Tibi is megállapította a nyilvánvalót, amit valószínűleg nézőként mi is éreztünk már, hogy a szállodákból valóban van valamilyen furcsa kényszere az embernek hazavinni ezeket az apróságokat. Ennél azonban talán még érdekesebb volt a műsorvezető rövid anekdotája a klóros vízről és édesanyja csattanós taslijáról, amit itt tudtok visszanézni:

A műsor persze tartogatott ennél nagyobb izgalmakat is, a végjátékhoz közeledve Verrasztó Dávid állt a legjobban 3 és fél millió forinttal, amikor kipörgette a csereszeletkét, ami azt jelenti, hogy neki kellett eldöntenie, kivel cseréli el a saját aktuális nyereményét. Ez azért nehéz döntés, mert így már nem a szerencsén, hanem az ő döntésén múlik, hogy kit hoz nyerő helyzetbe. Dávid végül azzal a feltétellel adta oda a millióit Lilinek, hogy cserébe megkapja a biztos tárgynyereményt, bár a kajakos nem adta egykönnyen a wellness hétvégét.

Végül Lili jutott a döntőbe, ám ahhoz, hogy Dávid megkapja a wellness hétvégét, győznie kellett volna az volt Exatlon játékosnak, ez azonban sajnos nem sikerült, az utolsó feladvány kifogott rajta, így végül Dávid és Mesi is üres kézzel tértek haza. Lili viszont gazdagabb lett egy wellness hétvégével, egy trambulinnal, és egy igencsak nagy értékű ruházati vásárlási utalvánnyal. Kasza Tibi szerint még Dávid sírását is hallani lehetett a színfalak mögött, ezt itt tudjátok visszanézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás