promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális baki a Szerencsekerékben, ilyen még nem történt a műsorban
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Röhejes baki csúszott a Szerencsekerék adásába.

Amilyen hirtelen debütált a TV2-n a Szerencsekerék 5. évadja, olyan hirtelen is fog szünetre vonulni. Az ország legpörgősebb showja december 22-én, pénteken egy időre véget ér, és két ünnep között sem fog visszatérni. A nézőknek egészen december 31-éig kell kibírniuk Szerencsekerék nélkül, aznap este ugyanis egy szilveszteri különkiadással fognak jelentkezni Kasza Tibiék.

Hogy a TV2 miért döntött úgy, hogy a két ünnep között teljesen mellőzi a gameshow-t, azt nem tudni, pedig a Farm VIP utolsó adásait ugyanúgy képernyőre tűzik karácsony után is. A Promotions írta meg elsőként, hogy Demcsák Zsuzsáék egészen december 29-éig lesznek a TV2-n, amikor is egy meghosszabbított döntővel zárják le a rekordhosszúságú évadot.

Kasza Tibi és Sydney van den Bosch tehát pénteken este várja karácsony előtt utoljára a nézőket, ráadásul egy olyan adással, amiben olyan bakinak lehetünk szemtanúi, amihez hasonló még nem történt ebben a műsorban. Sydney van den Bosch, mint a műsor Szerencselányának az a dolga, hogy a betűfalnál álljon és megérintse azokat a betűket, amik felvillannak egy-egy helyes találatnál.

Sydney eddig sosem hibázott a munkájában, most azonban kellemetlen bakiba fut bele, amit Kasza Tibi sem hagy szó nélkül. A műsorvezető természetesen kedves kolleganőjét is be fogja oltani miatta, Syndey van den Bosch ugyanis nem veszi majd észre az egyik felvillanó betűt a betűfalon, mivel közvetlenül ott áll mellette. Az egykori szépségkirálynő ezután szégyenkezve el is takarja a hátával a felfordított betűt.


A Szerencsekerék nézettsége nem igen szárnyal most olyan magabiztosan, mint eddig, ez pedig azzal is magyarázható, hogy a nézők ráuntak Kasza Tibiékre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás