promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magyar fiú 10 millió forintot nyert ezzel a fura magyar szóval, csodálatos dolog történt a Szerencsekerékben
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem mindennapos szóval jutott hozzá a nagy pénzhez.

A magyar tévétörténelemben tényleg vannak ikonikus magyar szavak és kérdések (valamint válaszok), amelyek olykor egy egész generáció számára jelentettek egyet a tudással, vagy éppen a szerencsével az évtizedek alatt. És persze nagyon sokszor megesett az is, hogy egy-egy feladvány kapcsán, hiányzó betűk arra késztették az embereket, hogy valami egészen másfajta megfejtést mondjanak be, amelyek olykor mémmé váltak az internetes kontentrengeteg tömegében.

Vajon emlékeztek még Maradj talpon! ikonikus rontására?

Most azonban egy egész másfajta furcsaság, mondhatni csodálatos dolog történt a TV2 nagysikerű, és a magyar tévétörténelem immáron ikonikussá avanzsáló műsorában, a Szerencsekerékben, hiszen ilyenre még nem volt példa. Az egyik játékos ugyanis pár másodperc alatt jött rá a megfejtésre, mondhatni azonnal beletrafált, és ezzel milliókhoz jutott hozzá nagyon rövid idő alatt. Természetesen a stúdióban is óriái, kitörő lelkesedés fogadta a bravúrt. 

Kasza Tibi azonnal hangosan ordított, hogy nem hiszi el, ami történt, és Sydney van den Bosch, a műsor szererencselányais meglepődött azon, ami a stúdióban történt. És valószínűleg a tévéképernyők előtt is nagyon sokan kaptak a fejükhöz, hogy ez hogy is történhetett meg. Szóval csak pár betű volt a segítség, és egy olyan szó volt a megfejtés, amely bizony nem mindennap jön elő.

Közben azonban a játékosnak mégis azonnal beugrott. Nézzétek meg a videót, vajon ti is tudtátok volna ennyi segítség után, esetleg nem?

Íme az elképesztő jelenet, és a rekordidő alatt történő megfejtés is. Lehet, hogy fel sem fogjátok, és már érkezik is a megfejtés.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás