promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális baki a magyar tévében, még a kamera is beleremegett abban a pillanatban, amikor elhangzott a megfejtés
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez volt az utóbbi évek egyik legviccesebb jelenete a magyar tévétörténelemben.

Az utóbbi években egyre több tévés bakit regisztrálnak, és nem csak Magyarországon, ez egyetemes trend lett. És mindez elsősorban a közösségi videómegosztás divatjának köszönhető, illetve annak is, hogy mindenki sokpixeles kamerával járkál a zsebében még az utcán is, tévénézés közben pedig a párhuzamos képernyők világát éljük, és bizony sokszor nyomkodjuk a telefonunkat, miközben nézzük kedvenc műsorunkat a TV2-n, az RTL-en vagy valamelyik másik magyar csatornán. És ha elkapjuk azt a bizonyos bakit, már lőjük is fel netre.

A YouTube-ra pedig rendszeresen felkerülnek még kézikamerás felvételek is hatalmas tévés hibákról. Sőt, az utóbbi időben igazán fénykorukat élik a retrovideók, illetve maguk a retrocsatornák is, amelyek összegyűjtik nekünk az elmúlt évtized legjobb és legviccesebb felvételeit. Vannak nagyon jó videók a Legyen Ön is milliomos című vetélkedőből, illetve a régi Szerencsekerékből is, ám az utóbbi évek egyik legvicesebb "megfejtését" Gundel Takács Gábor műsorában szállították, a Maradj talpon! című vetélkedőben.

Emlékeztek még erre a minden ízében történelmi megfejtésre? A videón még azt is lehet látni, hogy a szavak kimondásának pillanatában a kamera is megremeg, valószínűleg az operatőr is elnevethette magát:

A "Tarzanos megfejtésnek" végül lett egy kisebb utóélete is, hiszen Magyarországon akkoriban sokan keresték a miérteket. Persze a válasz egyszerű lehet erre a bakira, hiszen a műsorban, egy ennyire kihegyezett szituációban, persze hogy megremeg az ember. Izgalmunkban pedig el sem olvassák a kérdést, erről később Gundel Takács Gábor is megemlékezett egy vele készült interjúban.

De talán nem is ez volt minden idők egyik legnagyobb bakija, hanem az, amikor a Szerencsekérkben érkezett egy olyan megfejtés, amire a legmerészebb álmainkban sem mertünk volna gondolni. De valószínűleg ezt is kívülről tudja már fél Magyarország, viszont néha megnézni az ilyan vicces jeleneteket, a legjobb kikapcsolódás.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás