promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egetrengető baki Magyarországról egy külföldi műsorban, magyarok százezrei fognak tátott szájjal a gép előtt maradni - 3 perc érdekfeszítő hihetetlenség
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hihetetlen az, ami a stúdióban történt.

Szóval nem csak manapság van az, hogy imádjuk a tévében a kvízműsorokat, ez már úgy alakult, hogy amióta a média előretört, azóta bizony ezek a msorok mindig is ott voltak a top nézettségi listákon, ilyen most az ATV A Géniusza vagy az 500 című műsor, korábban pedig ilyen volt például a Legyen Ön is milliomos című kvízvetélkedő a magyar kvízkirállyal, Vágó Istvánnal. Vannak olyan sztorik, olyan kérdések, amelyek a retinánkba égtek és vannak nagyon kínos szituációk is, amelyeket sosem fogunk elfelejteni. A közös talán az bennük, hogy a nosztalgia mellett a kínos dolgok hátvizén is sokszor igazán pozitív érzelmeket csalnak ki belőlünk.

Külföldön is nagyon népszerűek ezek a műsorok, és bizony az is megesik rendre, hogy Magyarországról kérdeznek valamit a játékosoktól. Kis ország vagyunk, így egy nagyon messze élő ember talán nem is tud rólunk semmit, legyen bármennyire is híres történelmünk, legyünk bármennyire is Európa közepén. 

Van olyan, hogy valaki ne ismerné Budapestet?

Simán megeshet, de ha emellé a showműsorban társul még egy kisebb show, egy kisebb értetlenkedés is, akkor bizony már sokkal érdekesebb a helyzet. Nem is olyan régen a Nők Lapja Café közölt egy nagyon jó válogatást tévés-vetélkedős-kvízműsoros bakikból, ahol helyet kapott egy olyan is a magyar érdekességek mellett, hogy bizony egy külföldi showműsorban Budapest jött elő a kérdésben, amelyben csupá narra voltak kíváncsiak, hogy melyik ország fővárosa eme híres város.

A játékost már az is sokkolta, hogy Európa nem egy ország, de ami utána következett, azt inkább érdemes megnézni, mivel nagyon sokáig tartott, mire a játékos elhitte, hogy a megfejtés Magyarország lesz. De persze az is megeshet, hogy a showműsort így rendezték meg, hogy ekkora felfordulás támadjon, és minden csupán fikció. Íme a videó, döntsétek el ti majd a legvégén:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás