promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Káromkodásba fulladt a Szerencsekerék Mikulás-napi adása, ilyen még sosem történt a TV2 közönségkedvenc műsorában
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kasza Tibi hangosan káromkodott a Szerencsekerék új adásában.

December 6-án, Mikulás napján tért vissza a Szerencsekerék. Az ország legpörgősebb showjának már az 5. évadja indult el a TV2-n, bár azt nem tudni, hogy milyen nézettséggel indított az új szezon, hiszen sosem volt még arra példa, hogy a hét közepén debütált volna egy műsor.

Nyilván a Párharc fináléja miatt alakult így, és talán a nézők el is feledkeztek róla, hogy idén még új adásokkal fog jelentkezni a Szerencsekerék. Kasza Tibi és Sydney van den Bosch tehát ezentúl ismét minden hétköznap este várja a tévénézőket, továbbra is 2 civil versenyző és 1-1 sztár teszi próbára tudását és szerencséjét, és száll harcba a mesés nyereményekért. A felhőtlen szórakozás mellett ezúttal is hatalmas a tét, hisz többmilliós nyeremények találhatnak gazdára a fődij játékban.

A soron következő új adásokban többek között olyan sztárvendégekkel találkozhatnak a nézők, mint Gelencsér Tímea, Baby Gabi, Caramel, Kiss Gergely, Dolhai Attila, Noszály Sándor vagy Sági Szilárd. Gelencsér Tímea lesz egyébként a csütörtöki adás sztárjátékosa, a Mikulás-napi részben pedig Polgár Tünde pörgetett.

Tünde több mint 3 millió forintot nyert a végjátékban, ám ezt felajánlotta két alapítványnak - név szerint a Tündérpakk Alapítványnak, és a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítványnak. Az utolsó feladvány viszonylag könnyű volt, Tünde szerencsére gyorsan ki tudta találni.


Bizonyos szempontból rendhagyó volt ez a Mikulás-napi adás, hiszen nem elég, hogy az egyik civil játékos egy Hawaii-inges Mikulás volt, de megtörtént az első káromkodás a stúdióban; legalábbis az első káromkodás, amit utólag le kellett némítani.

Kasza Tibi ugyanis költött egy furcsa Mikulás-verset, aminek a végén elhangzott a jól ismert F-betűs szó.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás