promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Till Attila lesokkolta a tévénézőket: hosszú szakállal jelent meg a TV2 képernyőjén
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Láttad már Till Attilát szakállal? Így nézett ki nyolc évvel ezelőtt. 

2015-ben is műsorra került a Sztárban Sztár, akkor pedig Tóth Gabi, Gáspár Laci, Wolf Kati és Csobot Adél is harcba szállt az ország legsokoldalúbb előadóművésze címért. Akkor végül Gáspár Laci lett a nyertes, de emlékezetes marad például az is, ahogy Szandis és Tóth Gabi Shakira és Rihanna közös dalát adja elő, fülledt erotikus motívumokkal. 

A műsorvezető akkor is Till Attila volt, akit  mindig sima arccal látjuk, szinte el sem tudjuk képzelni, hogy milyen lenne, ha bajuszt vagy hosszú szakállat hordana. Ám mindenki nagy meglepetésére nyolc évvel ezelőtt ezt is kipróbálta a műsorvezető, biztosan sokan nem emlékeznek rá, de 2015-ben hosszú arcszőrzettel lépett ki a TV2 műsorának stúdiójába. 

Most vasárnap és ez azt jelenti, hogy ez az ország elsőszámú házibulija, a Sztárban Sztár döntő első estéje. Gondoltuk elsütünk egy ilyen szakállas poént, kicsit megirigyeltem, hogy a versenyzők hétről hétre beöltözhetnek valakinek, úgyhogy kértem ma estére magamnak egy szakállt, ma én végig ilyen szőrös leszek

- köszöntötte a nézőket Tilla a műsor első perceiben. 

Persze, Tilla szakállát a zsűri sem hagyta szó nélkül, akkoriban Havas Henrik, Majka, Liptai Claudia és Bereczki Zoltán bíráskodtak a versenyzők felett. Viccesen megjegyezték, hogy nem akarják tudni, hogy a műsorvezető szakálla miből készült. Annak idején pedig egy fotót is közzétett magáról a Facebook-oldalára, ahol záporoztak a kommentek a külsejét illetően. Sokaknak egyáltalán nem nyerte el a tetszését, azzal érveltek, hogy Tillát nagyon öregíti az arcszőrzet. 

- Csodálatos jó a műsor....a zsűri...de ez a szakáll...jól áll csak én olyannak szeretlek , amilyen vagy...öregít és Te örök ifjú vagy... - írta egy tévénéző a kommentekben. 

- Tilla !!! Úgy nézel ki mint egy vérfarkas - jegyezte meg egy másik hozzászóló. 

- Nagyon jók vagytok! Szia Mikulás! - írta viccesen egy harmadik. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás