promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka egyetlen szóval szétalázta Till Attilát, most átlépett egy határt a rapper?
Borítókép:  youtube.com/Partizán (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tilla nem hagyta magát, miután Majka keményen leoltotta őt.

Majka és Till Attila az utóbbi években rengeteg műsorban szerepeltek közösen, és érezni lehetett rajtuk, hogy az ő barátságuk nem csupán egy üres, megjátszott kapcsolat, hanem valódi, hiszen általában úgy piszkálják egymást a kamerák előtt, ahogy csak az igazi jó haverok szokták – nem csoda, hogy mikor Tilla bakizott egyet az egyik produkciójuk forgatásán, akkor a rapper jót nevetett ezen, és csak rosszabbá tette számára a helyzetet:

Nemrég nagy port kavart, mikor Till Attila megosztott egy közös képet Majkával, aki éppen a toaletten volt és könnyített magán. Sokak szerint egészen ízléstelen volt, hogy a műsorvezető ilyesmit megosztott a közösségi oldalán, ráadásul még a barátját is kifejezetten kellemetlen helyzetbe hozta – nos, úgy tűnik, hogy most elérkezett a bosszú ideje, ugyanis nem akármilyen képpel jelentkezett a rapper.

Majka kirakott egy fotót, amin Tillával együtt látható, miközben mindketten félmeztelenül feszítenek, és büszkén mutatják meg az izmos testüket. Bár a rapper jóval nagyobbnak tűnik a felvételen, hiszen hozzá képest Till Attila egészen vékony, így kapott is tőle egy sokak szerint egészen megalázó jelzőt a kinézetére.

„Kaszáspók!! Mikor velem edzettél néztél ki valahogy!!! Látod milyen rendes vagyok hogy én nem a retyóról posztolok képet../ pedig olyan is van/”

– írta Majka a képhez, és egyesek szerint ezzel átlépett egy bizonyos határt.

Valószínűleg sokan nem örülnének, ha valaki kaszáspóknak nevezné őket, hiszen az azt jelenti, hogy az illetőnek hosszú, vékony végtagjai vannak, ezért úgy néz ki, mint egy kaszáspók. Tilla persze tőle megszokott módon elég lazán reagált Majka oltására, hiszen azt írta kommentben, hogy neki meg olyan „sittes Peti” feje van – ezzel arra utalva, hogy a felvételen nem kifejezetten barátságos a kinézete, szóval mindketten poénosra vették a figurát.

Itt lehet megnézni Majka és Till Attila közös, feszítős fotóját, ami egyesek szerint vicces, míg mások úgy gondolják, hogy egyenesen ciki:

Akit érdekel, az itt megnézhet egy érdekes interjút Majkával, aki Liptai Claudiával beszélget a felvételen:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás