promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tilla brutálkínos bakiján röhög a fél ország, még Majka is kinevette a szerencsétlenkedő műsorvezetőt
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Till Attila bakijáról videó is készült, most bárki megnézheti.

Tilla, vagyis Till Attila a magyar televíziózás egyik titánja, aki már több évtizede szinte folyamatosan a képernyőn van, ráadásul most is ugyanolyan energikusan vezeti a műsorokat, mint mikor először láthattuk őt. Sokak kedvence a híresség, hiszen mindig profi, dinamikus és humoros, bár vannak esetek, mikor ő is elengedi egy kicsit a gyeplőt, és olyan bakikat produkál, hogy az emberek csak néznek.

Számtalan műsorban szerepelt már Tilla, egyebek között a 2018-ban indult Bezár a bazár! is az ő nevéhez fűződik, ráadásul ott nem más volt a műsorvezetőtársa, mint Majka. Nagyon jó párost alkottak, érdemes volt miattuk nézni a vetélkedőt, ahol a kérdésekre adott helyes válaszok után a játékosok időt kaptak, hogy értékes nyereményeket hozhassanak ki a „bazárból” – izgalmas és szórakoztató program volt, az biztos.

A Bezár a bazár! forgatása nem mindig ment zökkenőmentesen, ugyanis volt, hogy Till Attila olyat bakizott, hogy még Majka is kinevette őt, alig bírták folytatni a munkát.

Az egyik legemlékezetesebb, videóra is felvett eset az volt, mikor Tilla nem tudta kimondani az egyik feladványban szereplő „Citadella” szót, a nyelvbotlás után pedig ő is, és Majka is hatalmasat röhögtek, ez pedig nem akart elmúlni. Till Attila meg is kérte a szerkesztőket, hogy némítsák el a fülében a rapper hangját, ugyanis folyamatosan hallotta, hogy kineveti őt a stúdió egyik másik pontján is.

Miközben Tilla szerencsétlenkedett, a játékosok csak álltak, és várták, hogy véget érjen a kellemetlenkedés, hiszen nekik sok múlt azon, hogy szerepelnek, de a műsorvezetők inkább átadták magukat a hangulatnak, és kacagtak a hibán, amit Till Attila nyelve okozott.

Akit érdekel, az itt megnézheti a TV2-féle Bezár a bazár! imént ismertetett jelenetét, amit valóban nehéz kibírni nevetés nélkül, és ez leginkább Tillának és Majkának köszönhető:

Ha valaki szeretne látni egy még ennél is kínosabb Till Attila-bakit, akkor ezt a cikkünket is ajánljuk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás