promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Till Attila az egész ország előtt leoltotta Kiszel Tündét, a naptárdívának rögtön elakadt a szava
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kiszel Tünde maga is zavarba jött egy pillanatra a helyzettől.

Az Ütős ötösben több különleges dolgot is láthattunk. Kiszel Tündéék és Fresh Andiék csapata versenyzett egymással, a versenyt pedig egyértelműen Andiék nyerték, és jó válaszaikkal bezsebelték az 5 millió forintot.

Kiszel Tünde hozta az elegáns formáját és Till Attila, vagyis Tilla is úriemberként köszöntötte őt egy kézcsókkal, ahogy az illik egy hozzá hasonló hölgy esetében.

Ám a naptárdívával kapcsolatban azért némileg ellentmondásos dolgok is felmerültek a műsorban. Az egyik kérdésnél arra kellett válaszolni, hogy ki az a személy, akinek biztosan nem küldenénk magunkról erotikus vagy meztelen fotót. Kiszel Tünde válasza erre az volt, hogy a gyerekének biztos nem küldene ilyesmit.

Erre Tilla viszont azonnal kapcsolt, és felhívta Kiszel Tünde figyelmét arra, hogy azért a rengeteg erotikus fényképét és naptárait már mindenki láthatta, így a lánya, Donatella előtt sem titkosak azok a képek. Tünde ettől picit zavarba jött, majd próbálta kivágni magát a kínos helyzetből, és válaszával arra utalt, hogy nagy általánosságban értette a dolgot – az erről készült videót itt nézheted meg:

De a műsorból az is kiderült, hogy ki Fresh Andi férje, akit még soha nem mutatott be a nyilvánosság előtt eddig. Fresh Andi és párja Jani, 15 év barátság után jöttek össze:

Fresh Andi egyébként "fogadott" lányával, anyukájával, férjével és férje testvérével érkezett a műsorba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás