promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiszel Tünde gigabakiján röhög a fél ország, csúnyán összeakadt a naptárdíva nyelve
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Van egy rossz, meglepő hírünk: Kiszel Tünde is csak egy ember, ő sem tökéletes.

Kiszel Tündét a legtöbben az ország legnagyobb naptárdívájaként, illetve örökérvényű szexszimbólumaként ismerik. A híresség rengeteg helyen feltűnt már az utóbbi években, évtizedekben, meghatározó jelensége a magyar közéletnek – de sokan talán már nem is emlékeznek rá, hogy ő annak idején még műsorvezető is volt a Budapest Televízióban, ahol nem akármilyen vendégei voltak.

A Sztárok allűrök nélkül című műsorban Kiszel Tünde különböző hírességekkel beszélgetett, többek között az Animal Cannibals nevű rapduó tagjai, Qka MC és Ricsipí is ellátogattak hozzá nagyjából 18 éve, de valószínűleg egyikük sem sejtette, hogy a magyar televíziózás egyik legikonikusabb, legmókásabb pillanatának lesznek részesei – hála a műsorvezető kínos, de annál viccesebb bakijának.

Kiszel Tünde már a zenekar nevét is rosszul mondta, hiszen Animal Cannibals helyett Anibal Cannibalsnek nevezte őket, de csak ezek után jött az igazi hiba, mivel az egyik tagot Ricsipí helyett Ripicsí néven mutatta be, mire Qka MC csak ennyit reagált a pillanat töredéke alatt:

„Kicsoda?”

A rapper tisztázta a neveiket, Ricsipí pedig nagyon kedves volt, hiszen egyáltalán nem sértődött meg a nevét érintő bakin, ráadásul még viccelődött is azzal, hogy Ripicsínek is lehet őt nevezni. Kiszel Tünde nyelve rendesen összeakadt, de ettől függetlenül jó hangulatban telt az interjú, amit a végén a műsorvezető még meg is koronázott azzal, hogy naptárakat adott az Animal Cannibals tagjainak, akik nagy örömmel fogadták el azokat.

Itt lehet megnézni az ikonikus Ripicsí pillanatot, amivel Kiszel Tünde sokaknak okozott boldog pillanatokat és nagy nevetéseket:

Itt pedig meg lehet tekinteni az interjút, ami tele van érdekességekkel:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás