promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiszel Tünde bevállalta: meztelen mellekkel kápráztatta el az országot, mindenki készítse fel a szemeit
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kiszel Tünde nem akármilyen meglepetést hozott a követőinek.

A naptárak királynője, Kiszel Tünde már-már egy igazi ikonnak számít Magyarországon, hiszen mindenki ismeri a nevét, de senki sem tudja pontosan, hogy miért. Lehet, hogy a méltán híres kalendáriumok miatt, vagy esetleg a bugyimániája volt az, amivel örökre nyomot hagyott maga után az emberekben. Bármi is legyen az igazság, az biztos, hogy az évek, évtizedek alatt egy megkerülhetetlen alak lett – aki amúgy állítólag nemrég megmutatta a fiatal, jóképű párját is:

Kiszel Tünde a pikáns képei, illetve a közösségi oldalán folytatott tevékenysége alapján egy érzékeny, romantikus alkat, aki mindig nagy kedvességgel kommunikál a követőivel, hűséges rajongóival. Nem csoda, hogy a szerelmesek ünnepén, Valentin-napon is meglepte az embereket egy elég bevállalós összeállítással, ami biztos, hogy sokakat forrósággal töltött el, főleg ezen a napon.

Bugyiban, csipkés ruhában, dögös nővérkének öltözve, illetve egyebek között meztelen, de cenzúrázott mellekkel is megmutatta magát Kiszel Tünde, aki így kívánt mindenkinek boldog Valentin-napot, persze nagy ölelés és sok puszi kíséretében, hogy igazán boldoggá tegye az egész országot – a visszajelzések alapján ez szépen össze is jött neki.

Csak úgy hemzsegtek a dicsérő kommentek Kiszel Tünde vadító posztjánál, amire valószínűleg senki se volt felkészülve. A naptárdíva rendszeresen rak ki magáról csábító fotókat, de ennyire intimeket csak ritkán szokott megosztani, szóval boldogok lehetnek azok, akik szerint nincs a hírességnél vonzóbb nő ebben az országban – ne is húzzuk tovább az időt, íme Kiszel Tünde tűzforró képei, amiket csak saját felelősségre lehet megtekinteni:

@kiszel_tunde MINDENKINEK BOLDOG VALENTIN NAPOT KÍVÁNOK! NAGY ÖLELÉS ÉS SOK PUSZI! #valentinesday #february14 #happyvalentinesday #loversday #romance #romantic #redrose #sexy #lovee # # # Valentine - Montgomery Smith
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás