promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiszel Tünde felvállalta az új pasiját, ezt a srácot még Donatella is megirigyelhetné
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A médiaceleb jó ízléssel választott párt.

Kiszel Tünde 63 éves, ami az ő esetében valóban csak egy szám, hiszen az egykori fotómodell és ma is népszerű magyar médiaceleb egészen elképesztő formában van. Bár mindig megfogadja, hogy soha többé nem készít naptárat, azért 2023-ra is csak összehozott egy retró hangulatú fotósorozatot.

A szőkésbarna híresség magánéletéről viszonylag keveset lehet tudni, annyit viszont mindenképp, hogy egy gyermeke van, a Lukács László operaénekestől született Hunyadi Donatella. A lány szépen felcseperedett, igazi bombázóvá vált, akit egyre sűrűbben láthatunk felbukkanni a médiában és a közösségi oldalakon.

Bár Donatella alighanem hamarosan elhomályosítja édesanyja hírnevét, a férfiak figyelmét természetesen még Tünde sem kerüli el. Mégis nagy meglepetést okozott, hogy a közelmúltban a nyilvánosság előtt is bemutatta legújabb hódolóját, aki – a bulvársajtó kommentálása szerint – akár a fia is lehetne.

„Korábban már volt példa rá, hogy egy 21 éves egyetemistával randevúzott, most pedig úgy néz ki, ismét egy jóval fiatalabb férfi csavarta el a fejét. Nyáron mindössze annyit árult el az új kapcsolatáról, hogy a titokzatos lovag üzletemberként dolgozik. Azóta komolyabbra fordulhattak kettejük közt a dolgok, mivel együtt ünnepelték a karácsonyt, majd a szilvesztert is”

– számolt be a Blikk a legfrissebb fejleményekről. A Ricsi nevű fiatalember (vagy, ahogy az Instagram-oldalán szerepel: Richie Hajdu) azóta már többször is felbukkant kedvese oldalán a közösségi médiában, és bár valóban több évtized a köztük lévő korkülönbség, boldognak tűnnek együtt.

A férfinak tényleg van egy üzleti vállalkozása, amely az Instagramra kitett képek tanúsága alapján virágkereskedelemmel, virágkötészettel foglalkozik. Tünde az egyik kommentelő kérdésére válaszolva is elárulta, hogy valóban együtt vannak, így nem kell többé találgatni a titokzatos lovag személyazonosságát illetően.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás