promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiszel Tünde 63 évesen még egyszer nekifut, és ismét megmutatja dús idomait a magyar férfiaknak
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A médiaceleb jövőre is kirukkol egy naptárral.

Kiszel Tünde a legérdekesebb magyar celebek közé tartozik, hiszen botrányoktól mentesen képes folyamatosan érdeklődést gerjeszteni a személye iránt. Így történt ez most is, hiszen a hazai sajtó szinte breaking news-ként kapta fel, hogy a műsorvezető, színésznő, fotómodell és szexszimbólum (ahogyan magát nevezi a honlapján) jövőre is előrukkol a szokásos falinaptárával.

Ez pedig nagy szó, hiszen a teltkarcsú szépség idén novemberben ünnepli a 63. születésnapját, ám tény, hogy változatlanul képes elkápráztatni a férfiakat. A naptár rendszeres kiadásával új műfajt teremtett a magyar celebéletben, és szerencsére a tradíció jövőre sem szakad meg.

Idén Tünde az egyiptomi Kleopátra királynőt megszemélyesítve tündökölt a címlapon, az viszont egyelőre még titok, hogy 2023-ban mi lesz nála a módi. Elmondása szerint ő már abbahagyta volna, ám a rajongói ezt egyszerűen nem engedik.

„Várjátok már a 2023-as exkluzív Kiszel Tünde falinaptárt? Jó hírem van, a fotók elkészültek! A képeket ezúttal is Budai Tibor fotóművész készítette! Ma válogattuk a képeket, kiválasztottuk a borítóképet! A napokban megy a nyomdába!”

– adta hírül a celeb a nagy hírt az Instagram-oldalán, természetesen egy olyan képpel, amely előnyösen hangsúlyozta ki vonzó dekoltázsát. Kevesen tudják, hogy a naptárkészítést Tünde 22 évvel ezelőtt kezdte, amikor még alig töltötte be a 40-et, így a sikere ezen a téren páratlannak mondható.

„A 2019-es hercegnős naptár volt az egyik legsikeresebb. Nagyon nehéz lenne választanom, melyik a legkedvesebb számomra, de talán az elsőt mondanám. A 2001-es naptár januári fotóján még várandós voltam Donatellával, a többi hónap fotójánál pedig együtt szerepeltünk”

– elevenítette fel a kezdeteket a Blikknek. Talán a kiváló üzleti érzékét még nyugaton szerezte, 1990-ben például szerepelt a Tutti-Frutti című németországi erotikus műsorban, amelyet Magyarországon is sokan néztek annak idején. A dús keblű celebet a hazai kereskedelmi csatornák is kedvelik, mind a mai napig rendszeres szereplője a műsoraiknak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás