promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elszabadult a pokol a Szerencsekerék pénteki adása után, feldühödött nézők tömege lázad Kasza Tibi műsora ellen
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A TV2 nézői vehemens szavakkal estek neki a Szerencsekerék-nek.

A Szerencsekerék már rég nem az a sikerműsor, ami saját nézettségi rekordjait döntögeti, és ami minden hétköznap este 700-800 ezer nézőt ültet a képernyő elé. Kasza Tibi műsora mostanra elég sok nézőt veszített, ma már csak közepes nézettséget produkál, és egyre gyakrabban negatív kommentcunamival támadják a produkciót.

Ezt persze csak magának köszönheti a TV2, hiszen egyfolytában ismétléseket raknak be a friss adások közé anélkül, hogy erről tájékoztatnák a nézőket. Emiatt pedig dühös reakciókat váltanak ki az emberekből, ugyanis akik még mindig figyelemmel követik a Szerencsekerék adásait, csalódottak és bosszúsak lesznek azért, hogy a csatorna teljesen hülyének nézi őket.

A TV2 azért találta ki ezt a stratégiát, mert így akarják elérni, hogy a műsor minél tovább képernyőn tudjon maradni. Azzal ugyanis a csatorna is tisztában van, hogy nem forgattak le annyira sok adást az 5. évadhoz, hogy akár 2 teljes hónapig műsoron tudjon maradni az ország legpörgősebb showja, így aztán kénytelenek korábbi évadok ismétléseit berakni.

Pénteken is ez történt, de nem ez volt az egyetlen, amivel kihúzta a gyufát a TV2 a nézőknél. Az egy dolog, hogy megint ismétlést adtak le - bár most is számos dühös komment érkezett emiatt a produkció közösségi oldalára -, inkább amiatt írtak sokan vehemens véleményt, hogy mennyire "bunkónak" és "butának" találták a sztárjátékost.

Bódi Guszti az egyik feladványnál például akkorát égett, mint egy ház:


Ugyanis most az az adás ment le ismétlésként, amiben Bódi Guszti játszott. Az előadó a fődíj játékba is bekerült, ott azonban bődületesen messze volt a helyes megfejtéstől; Bódi Guszti akkorát bukott, hogy utána bocsánatot is kért a feleségétől, Bódi Margótól.

A nézők az ismétlés után dühös kommentekkel árasztották el a Facebookot:

„Bódi Guszti buta, mint a tök, jókat nevettem rajta”

„Szörnyű, még ha direkt csinálta volna akkor is túltota. Végtelen buta volt. Sajnálom, csalódás volt”

„Hát ez az. Ezeket kell nézni minden adón. Hol az eszét kell használni, ott bukta van. Gáspárék, Zámbóék, meg a többi”

„Ez egy nagyon hülye ürge, csak játssza az eszét, ami nincs neki”

„Ilyen gyenge "sztárvendéget" még nem láttam a műsorban! Szégyen!”

„Főműsoridőben ilyen ócska műsorokat, tiszta szégyen TV2, botrányos”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás