promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Végre megtörtént a Szerencsekerékben amire ezer éve vártak a nézők, Kasza Tibi szája is tátva maradt a váratlan jelenetektől
Borítókép:  TV2 Play (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő jelenetek játszódtak le a tegnapi adásban.

Egy ideje visszatért a Szerencsekerék a tévé képernyőjére, decemberben pedig egy újabb évad kezdődött el, ismét a TV2 csatornáján. Most is két civil játékos küzd egy ismert ember társaságában a mesés pénzösszegekért és az autóért. Természetesen az adások műsorvezetője Kasza Tibi, akinek Sydney van den Bosch segít felfedni a feladvány betűit, mint Szerencselány. 

A két műsorvezető remekül kiegészíti egymást és azt biztosan elmondhatjuk, hogy nagyon jó párost alkotnak. S bár tegnap este az RTL is bekapcsolta a rakétákat, hiszen tegnap elindították Gundel Takács Gábor vezetésével Az ugrás című kvízműsort, a Szerencsekerék így is stabilan tartja a hétköznapokat, még akkor is, ha a mostani számok nem olyan magasak, mint a korábbi évadokban voltak.

A műsor minden adása számtalan izgalmat tartogat, tegnapi például a Jóban Rosszban sorozat egykori Tamás atyája, Kemény Dénes volt a sztárvendég, aki remekül helytállt a játékban és egy ponton úgy tűnt talán mégis van esélye a győzelemre egy másik játékosnak köszönhetően, ahogy az az alábbi videóból is látszik, ám végül nem ő került be a fináléba.

 

A fődíj játékba végül a Kata nevű versenyző került, aki először borítékot húzott a plusz nyereményért, majd megpróbálkozott az utolsó feladvány megfejtésével a több mint kétmillió forintért, amit a játék során összegyűjtött.

A jó betű választásoknak köszönhetően pedig Kata végül igen hamar megfejtette a "bécsi bunda" kifejezés alatt futó feladványt, ami a "liszt, tojás, zsemlemorzsa" volt így megnyerte az összegyűjtött nyereményét. A hab a tortán azonban csak ezt követően érkezett, a kihúzott borítékot ugyanis kibontották és kiderült, hogy a kétmillió forint mellé a hölgy a fődíj autót is haza viheti, ami már nagyon régen történt meg a műsorban.

 

A Szerencsekerék játékosa ezt követően a stúdióból hívta fel édesanyját, hogy elújságolja neki a jó hírt, ám az anyuka váratlan reakciójára Kasza Tibi sem számított, aki jót szórakozott a történteken.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás