promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki Adam Sandler felesége, le fogsz sokkolni, hogy ki ő
Borítókép:  Profimedia/©Sony Pictures/Courtesy Everett Collection
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokan nem ismerik őt, aztán kiderül, hogy mégis.

Adam Sandler, Hollywood egyik megkoronázatlan jumorkirálya, pályafutása során számos emblematikus filmben szerepelt, ráadásul soknak ő maga írta a forgatókönyvét is. Olyan klasszikusok, mint a Nagyfiúk-filmek, a Ne szórakozz Zohannal vagy éppen a Happy, a flúgos golfos valószínűleg mindannyiunk számára ismerősek, hiszen legalább egyszer az életünkben biztosan találkoztunk velük, ha nem is direkt, indirekt mindenképpen a tévében, hiszen sokszor játsszák ezeket.

Adam Sandler munkásságát időnként bírálják, és előfordul, hogy tagadjuk, hogy nézzük a filmjeit, de a jegyeladási adatok egyértelműen azt mutatják, hogy számos hűséges rajongója van, akiket bizony érdekelnek a filmjei, és ezekben az alkotásokban találják meg a felhőtlen kikapcsolódást.

Ezzel egyidejűleg azért azt is érdemes megjegyezni, hogy Sandler gyakori jelöltje az Arany Málna-díjnak, számos kategóriában.

Bár a könnyedebb hangvételű filmek dominálják karrierjét, Sandler időről időre megmutatja valódi színészi tehetségét is, például a Csiszolatlan gyémánt című filmjében nyújtott alakításáért sok elismerést kapott a szakmától, és a kritikusok ezt tartják a legérettebb és legkomolyabb szerepének is.

Adam Sandler személyes életéről azonban keveset tudni, mivel azt távol tartja a nyilvánosság szeme elől. Feleségével, Jackie-vel 2003 óta házasok, aki több filmben is megjelent, sőt, majdhogynem minden filmjében felbukkan egy-egy kisebb epizódszerepre a mosolygós színésznő, akiről kevesen tudják, hogy valójában ő Adam Sandler felesége, akivel igazán harmonikus kapcsolatban élnek.

Volt olyan film, amelyben a felesége előtt csókolta meg Sandler a filmbéli kedvesét, ez pedig az 50 első randi című vígjáték volt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás