promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki az imádvagyűlölt Adam Sandler felesége, a gyönyörű Jackie Sandler, aki több filmjében is feltűnt már - videó
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Láttad már a humorkirály párját? Ha nem, most megmutatjuk!

Hollywood egyik koronázatlan humorkirálya Adam Sandler, aki élete során elképesztően ikonikus filmeket készített. Az Apafej, a Happy, a flúgos golfos, Az 50 első randi vagy éppen a Ne szórakozz Zohannal filmet tuti, hogy mindenki látta legalább életében egyszer. Lehet, hogy csak belefutottunk, de akkor is ismerjük, mivel a magyar tévék agyonjátsszák ezeket.

Viszont azt is el kell ismerni ezekről a filmekről, hogy talán a legjobb kikapcsolódást adják, ha az ember tényleg el szeretne felejteni maga körül mindent, egy jó másfél órára.

És bár Adam Sandlert néha illik szapulni, és letagadni azt, hogy megnézzük a filmjeit, a jegyealadások arról tanúskodnak, hogy bizony komoly rajongótábora van a főszereplésével, vagy éppen saját műhelyéből kikerült alkotásoknak.

Ezzel párhuazmosan viszont az Arany Málna-díj állandó jelöltje is, elég sok kategóriában.

A limonádéba hajló filmek mellett azonban néha megcsillogtatja igazi színészi képességeit is a sztár, a Csiszolatlan gyémánt című filmben nyújtott teljesítményét például nagyon elismerte a szakma.

Adam Sandler magánéletéről viszont nagyon keveset tudni, hiszen azt elzárja a média elől. A feleségével, Jackie-vel 2003-ban házasodtak össze, azóta a nő több filmben is feltűnt, többek között Az 50 első randiban is. Eredeti neve Jacqueline Samantha Titone, és 1974-ben született Kaliforniába, fiatalkorában modellkedett, majd kisebb filmekben játszott. Adam Sandlerrel az Apafej című film forgatásán ismerkedtek meg 1999-ben.

Lesifotó helyett lesivideó:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás