Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Adam Sandlernek csinálnia kell egy nagyon gagyi filmet

Adam Sandlernek csinálnia kell egy nagyon gagyi filmet

Zene, Film & Kultúra

Adam Sandlernek csinálnia kell egy nagyon gagyi filmet

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 21:21

Azt mondta, hogy ha bukta az Oscar-jelölés, akkor ez fog következni.

Most lehetne fikázni Sandlert, hogy neki aztán nem nehéz rossz filmet csinálni, de ne bántsuk szegényt, mert annyira jó korszaka van a Netflixnél, hogy az valami hihetetlen. Először is az ő filmje, a Gyagyás gyilkosság lett a legnézettebb alkotás 2019-ben a streamingszolgáltatónál. Ez összesítésben még a Netflix legfelkapottabb szériáját, a Stranger Things-et is lenyomta.

Január végén érkezik az az alkotás a streamingóriáshoz, amiért nagyon is kijárt volna Sandlernek egy Oscar-jelölés, ez pedig az Uncut Gems, vagyis a Csiszolatlan gyémánt. Minden kritikus egyetért abban, hogy Sandler az egyik legjobbját nyújtja a filmben, és a Safdie testvérek az egésszel egy maradandó produkciót alkottak.

Nem újdonság, hogy kiváló játékkal Sandlernél nagyobb nevek nem kerülnek be az ötös listára. Pont a múltkor hoztuk fel a témát, hogy Tom Hanksnek például 19 éve nem volt jelölése, pedig lett volna miért.

A színész nem búslakodott, gratulált minden jelöltnek, kifejezetten „Mamának” amivel Sandler A vizesnyolcasra, és Kathy Bates-re utalt. Azonban lesz egy törlesztése, amit nem tud elsunnyogni. Howard Stern rádióműsorában megígérte, hogy ha nem fogják Oscarra jelölni, akkor csinálni fog egy iszonyatosan gagyi filmet bosszúból.

„Ha nincs meg a jelölés, akkor k.rvára egy olyan alkotással fogok jönni legközelebb, ami olyan rossz lesz, hogy mindenki megemlegeti.”

Meglátjuk, hogy Sandler betartja-e, amit ígért. Szívesen ajánljuk neki a Jack és Jill második részét.

Amúgy Sandlernek velük kellett volna versenybe szállnia a legjobb férfi főszereplő kategóriában:

  • Antonio Banderas (Fájdalom és dicsőség)
  • Leonardo DiCaprio (Volt egyszer egy... Hollywood)
  • Adam Driver (Házassági történet)
  • Joaquin Phoenix (Joker)
  • Jonathan Pryce (A két pápa)

Lehet gondolkozni, hogy erről a listáról kit túrnátok ki, hogy Sandler beférjen. A mi mini-szavazásunkon egyhangúlag Jonathan Pryce lett a győztes.

Borítókép: KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP