promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jakupcsek Gabriella lesújtó véleményt mondott a TV2 sikerműsoráról, évek óta kerülgeti a csatorna a tévéslegendát, most lett elege
Borítókép:  TV2 Play - Mokka
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jakupcsek Gabriella tiszta vizet öntött a pohárba, esélye sincs a csatornának.

Jakupcsek Gabriella hosszú évek óta a magyar televíziózás kiemelkedő alakja. Számtalan sikerműsor kötődik a nevéhez, túlzás nélkül megkerülhetetlen, ha a médiáról van szó. Volt már műsorvezető, vetélkedők háziasszonya, de gyakran megfordult interjúalanyként is különböző műsorokban. A Most vagy soha, a Lucifer, a Mokka, A nagy fogyás, Az igazság ára, az Egymás szemében, vagy éppen a Multimilliomos mind mind az ő nevéhez köthető, a nézők pedig minden szerepben imádták. Jakupcsek vérprofi tévés, akinek úgy sikerült ismertséget szereznie, hogy nem teregette ki magánélete részleteit, a rá irányuló figyelem valóban a profizmusának és a tehetségének köszönhető.

Most egy beszélgetésen vett részt, ahol Stohl András volt a beszélgetőpartnere, aki nem régiben ért haza az Ázsia Expressz forgatásáról. Stohl András Till Attilával az oldalán vágott bele a hatalmas kalandba és többen is nagy esélyesnek tartják a párost, hiszen élettapasztalatuknak és talparaesettségüknek köszönhetően könnyen elképzelhető, hogy nem volt olyan akadály, ami kifogott volna rajtuk.

Jakupcsek Gabriella 2000-ben kezdett a TV2-nél és 9 éve döntött úgy, hogy art már ott szakmailag, hogy csupán olyan műsort vállal el, ami valóban érdekli és amiben valóban önazaonosnak érzi magát.

Mivel a mai napig nagy húzónév, így nem csoda, hogy a csatorna meggyőzni arról, hogy szerepeljen egy-egy sikerműsorban, ám Jakupcsek erre szisztematikusan nemet mondott. Elárulta, hogy három éve hívják az Ázsia Exresszbe, ám a próbálkozásaik teljesen felesleges, a műsorvezetőnő többször nemet mondott és esélytelen, hogy meggondolja magát.

Azt is elmondta, mi az oka annak, hogy visszautasította a felkérést:

„Három éve hívnak az Ázsia Expresszbe, de biztosan nem megyek. Egyrészt nincs olyan ember, akivel kibírnék egy ilyet, másrészt tudod ki stoppolna meg kéredzkedne be vadidegenekhez!”

A műsor valóban nem veszélytelen, az előző évadban például ténylegesen veszélybe kerültek a versenyzők, így teljesen érthető a tévés magyarázata és az, hogy miért mond évek óta nemet a megkeresésre.

Jakupcsek Gabriella interjúkat szívesen ad, az egyik vele készült izgalmas beszélgetést ide kattintva nézheted meg:

Forrás: story.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás