promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jakupcsek Gabriella otthona a megtestesült béke szigete, titkos szegleteiből is sugárzik a bölcsesség: ő maga mutatta meg háza csodás részleteit
Borítókép:  TV2 Play - Tv2 Gold
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Magyarország kedvenc műsorvezetőjének lakását még sosem láthattad így, elképesztő rendszer uralkodik a csodálatos otthonban.

Jakupcsek Gabriella már egy jó ideje közel sem szerepel annyit a nagy nyilvánosság előtt, mint karrierjének csúcsidőszakában - ő még a műsorvezetők egy egészen más generációjához tartozik. A mai kereskedelmi televíziósban a műsorokat nagyrészt egykori valóságshow szereplők vezetik, Jakupcsek Gabriella azonban még komoly főiskolákat és egyetemeket végzett annak érdekében, hogy a médiában dolgozhasson - ez persze nem jelenti azt, hogy valaki szakirányú iskolai végzettség nélkül ne lehetne kiváló műsorvezető, de a két eltérő attítűd nyilvánvaló mindenki számára.

Jakupcsek Gabriella az érettségi után a Színház- és Filmművészeti Főiskolán kezdte meg tanulmányait, de hamar rájött, hogy a szerepjátszás nem neki való, így pár éves tanulmányok után az ELTE bölcsészkarára ment át, ahol le is diplomázott művészettörténet-magyar és általános nyelvészet szakokon, majd a MÚOSZ újságíróiskoláját is elvégezte, akárcsak a párizsi  Nemzetközi Újságíróiskolát.

Ilyen kvalifikációkkal nem csoda, hogy a Magyar Televízió szerkesztő-műsorvezetője és kulturális rovatvezetőjeként dolgozott 1990-től 1999-ig, ami után átváltott a kereskedelmi televíziósra, amit egészen a mai napig folytat - nevéhez számtalan műsor kötődik, műveltségi vetélkedőktől a showműsorokig, de rádiózott és több könyvet is írt.

Jakupcsek Gabriella otthona asztrológus kollégánk szerint tökéletesen rezonál Bak napjegyével. Az otthonáról közzétett fotók esztétikája egy rendkívül határozott, okos, elegáns nő képét kelti. Figyelemre méltó a ruha színeinek összhangja a lakás háttérben látható részével: semmi harsányság, csak visszafogott fennköltség, a műsorvezetőnő Cartier Tank-stílusú aranyszínű órája külön dicséretet - árban bizonyosan van feljebb ennél az óránál, stílusban és eleganciában azonban biztos nem. A könyvespolc (nagy méretű és tele könyvvel) igazi értelmiségi háztartás képét kelti, és biztosak lehetünk abban is, hogy ez Jakupcsek Gabriella számára nem csak dekoráció:

A krémfehér velúrra hasonlító anyaggal bevont kanapé és székek szintén az olvasószobában már látott vonalat erősítik, a növény és a szépen erezett világos színű fából készült bútorok tovább erősítik az otthonos-nyugodt érzést, akárcsak a szép, egyedi kis dísztárgyak, mint például ez a különleges gyertyatartó:

Jakupcsek Gabrielláéknál azonban nem csak maga a ház szép, hanem a környezet is igazán irigylésre méltó, télen a skandináv országokban készített képeslapra kívánkozó tájak sem mutatnak jobban:

A klasszikus stílus mellett azonban igazi kortárs nőhőz méltóan a konyha a legmodernebb felszerelésekkel rendelkezik, amelyek bizonyára minden igényt kielégítenek:

Összességében elmondhatjuk, hogy az otthon a műsorvezetőnő professzionalizmusához tökéletesen illik - ha nem látnánk képen, valahogy mi magunk is ilyennek képzelnénk Jakupcsek Gabriella otthonát, Reméljük, még sokáig láthatjuk őt a képernyőn érdekes műsorokban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás