promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Balatonfűzfő éke Marsi Anikóék családi fészke, olyat mutatott az otthonában a sztárhíradós amin azonnal megakadt mindenki szeme
Borítókép:  Youtube - BlikkTv
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Beleshetünk a híradós otthonába, szinte mintha mi is ott lennénk vele.

Marsi Anikó, akit sokan a TV2-n futó Tények műsorvezetőjeként ismernek, saját elmondása szerint is vérprofi televíziós. A sztárhíradós nem sokszor oszt meg pillanatokat a magánéletéből, egyedül válásával kapcsolatban nyilatkozott, illetve azt sem titkolta, hogy új párjával kivételesen boldogok együtt.

Éppen erről meséltek a közelmúltban a Hot magazinnak, ahol édes kulisszatitkokat árultak el kettőjük szerelméről. A 48 éves műsorvezető 2021-ben vált el Palik Lászlótól és szerencsére hamar túltette magát a szerelmi csalódáson: idén szeptemberben ünnepelték első házassági évfordulójukat Gyarmati Gáborral.

Mindketten a boldogságról és a közös összhangról beszéltek, valamint arról is, hogy vannak a személyiségükben ellentétes vonások is, de a konfliktusokat legtöbbször egy rövid vita, esetleg duzzogás után ismét szent a béke közöttük.

Nem olyan régen írtuk meg mi is, hogy a Sztárban sztár forgatásán Marsi Anikó találkozott párja korábbi kedvesével, Agócs Judittal, akivel remek kapcsolatot ápolnak. Judit még azt sem átallott mondani, hogy kifejezetten kisimult a volt férjével való kapcsolata, mióta a híradós a kedvese.

Anikó a nyilatkozatok mellett most otthonából is posztolt néhány képet és meg kell hagyni, hogy kiváló ízlése van a műsorvezetőnőnek, a balatonfűzfői ház most mutatott részletei nagyon hangulatosak. Az egyik fotón egy csodás pihenősarkot láthatunk, ami olyan, mintha egy lakberendezési magazinból kivágott kép lenne: csodás, meleg színeket, remek összhangot, nagy, tágas teret figyelhetünk meg a képen és még valami szemet szúr: elképesztően fényes az egész, itt valószínűleg nincs gond a D vitamin pótlással.

A másik fényképen pedig egy edzőhelyiség látható, szép, fa berakásos (lambériás) fallal, melynek éke egy igazán minőséginek kinéző futógép. A két képnek extra különlegessége, hogy Marsi is szerepel rajtuk: az egyiken pihenés közben láthatjuk, kócosan, rózsaszín plüssköntösben, a másikon pedig éppen ellenkezőleg: maximum hatásfokra pörgetve mutatja meg másik énjét és edzés közben készült róla fénykép. Most pedig lássuk a fotókat.

Itt nézhetitek meg a csodás hangulatú helyiséget, ahol Anikó feltöltődik és a habos kávéját élvezve sütteti magát a napon:

Itt pedig azt mutatja meg, hogy mi az, ami formában tartja őt a mindennapokban is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás