promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Marsi Anikó mellei villámcsapásként érték a magyarokat, sose volt még ilyen dögös a híradós
Borítókép:  youtube.com/TV2 Magyarország (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Marsi Anikó élete talán legbevállalósabb fotózásán vett részt.

Palik László exe, Marsi Anikó sokáig a fókusz riportere volt, majd egy ideig eltűnt a képernyőkről, 2016-ban pedig a TV2 híradójában, a Tényekben tért vissza, és azóta is ott híradós. Rengeteg izgalmas dolog történt az utóbbi években a hírességgel, hiszen szerepelt a Dancing with the Stars című táncos vetélkedőben, illetve újra rátalált a szerelem is, és már össze is házasodott a szerencsés férfival.

Marsi Anikóval ismét egy remek dolog történt, ugyanis most a HOT! magazin címlapján szerepel Andor Évával, Barta Sylviával, Orosz Barbarával és Vitányi Judittal, akikkel szívhez szóló karácsonyi történetekről beszélnek az újságban – és ez nem minden, ugyanis a címlapfotózáson mindannyian fantasztikusan néztek ki, a híradós pedig meglepően bevállalós ruhát vett fel magára.

Nőies elegancia, és csillogás jellemzi a HOT! magazin friss címlapját, amin Marsi Anikó olyan gigadekoltázst villant, hogy az szinte villámcsapásként érte a magyarokat, hiszen valószínűleg senki se hitte volna, hogy valaha ilyen felvételt látunk a hírességről – egyszerűen bombasztikusan néz ki most, 47 évesen is a csinos híradós.

Marsi Anikó valóban csodálatosan néz ki az újságban, csak úgy ragyog ebben a csábító ruhakölteményben, ami olyan, mintha egyenesen rá öntötték volna, hogy a lehető legtökéletesebben fessen – ha pedig tényleg ez volt a cél, akkor sikerrel járt mindenki, akinek köze volt hozzá.

Itt lehet megnézni Marsi Anikó „villantását”:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás