promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Olyan fotó került elő Marsi Anikóról, ami nagyon megdöbbentette az embereket
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezt sokan nem nézték volna ki Marsi Anikóból.

Marsi Anikó a Tények egyik műsorvezetője, de most a Sztárban sztár leszek stúdiójában szúrták ki - nem is akárkivel. Miután elhagyta Palik Lászlót, Marsi Anikó újra férjhez ment; párjával, Gyarmati Gáborral azóta is jól megvannak együtt. A műsorvezető viszont nem csak szerelmével, hanem annak fiával, Artúrral, illetve férje exével együtt jelent meg a TV2 kiemelt műsorának élő showjában - persze csak nézőként.


(Marsi Anikóék a Sztárban sztár leszek mestereivel is fotózkodtak a színfalak mögött. Fotó: Marsi Anikó Instagram/Blikk)

A Blikk munkatársa szúrta ki őket, és elmondása szerint az látszott, hogy Anikó és férje volt párja nagyon jó viszonyban vannak egymással. Marsi Anikónak régi vágya volt már, hogy élőben nézhessen végig egy ilyen adást, de mind ez idáig nem jutott be a stúdióba.

„A férjem kisfiának, Artúrnak születésnapja van, és az volt a kívánsága, hogy együtt, élőben nézzük meg a Sztárban Sztár leszek! egyik adását, mert nagy rajongója a műsornak, sőt, kedvenc versenyzője is van. Mi pedig örömmel teljesítettük a kérését, mert szeretjük ezt a műsort. Barátok is jöttek velünk. Érdekes, hogy bár több éve fut a csatornán ez a show, és már többször jelentkeztem is be a Tények közben Tillához a stúdióba, még sosem jöttem el megnézni, ez az első. Nagyon tetszik, rendkívül jól szórakozunk”

- fogalmazott a Blikk-nek Marsi Anikó, akik Köllő Babettel és Tóth Gabival is lőttek egy közös képet.

Gyarmati Gábor volt párja, Agócs Judit korábban azt nyilatkozta a Tények műsorvezetőjéről, hogy nagyon harmonikus a kapcsolata a híradóssal. Nagyon örül annak, hogy a gyermeke édesapjának ő lett a párja, és amióta mellette van, neki is rendeződött a viszonya az exével. Anikót egy nagyon család- és gyerekszerető embernek ismerte meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás